Cele mai terifiante locuri părăsite: Arată ca în filmele horror!

Nu-ți dorești să le vizitezi, cu atât mai puțin să te prindă întunericul în astfel de locuri!
Clădiri abandonate, încă păstrând semnele clare ale ororilor petrecute între pereții lor, le provoacă celor mai mulți dintre noi fiori de spaimă, dar pentru unii sunt o atracție de neratat. Printre aceștia se numără și Dmitri, un fotograf și designer grafic freelancer din Franța, care în 2013 a descoperit că are o afinitate pentru locurile părăsite pe care le ocolesc toți.

Primele poze le-a făcut într-un vechi cimitir militar. Astăzi, el călătorește în toată lumea, căutând locuri pustii, cât mai terifiante cu putință.
Printre dintre cele mai puțin frecventate locuri se numără fostele morgi, spitale psihiatrice, cimitirele părăsite și sanatorii, acolo unde Dmitri are curajul să pătrundă și să surprindă atmosfera apăsătoare care domnește în aceste clădiri abandonate.

Imaginile publicate pe site-ul său și pe Bored Panda ne arată ceea ce nu avem curajul să privim decât în filmele de groază.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod