Pământul își ia înapoi ce este al său: 17 locuri abandonate de oameni, recucerite de natură

Cu toată tehnologia noastră, nu ne putem pune cu natura. Aceste imagini ne dovedesc încă o dată că ea este mai puternică și își ia înapoi ceea ce îi aparține.
Adevărul e că oricât de mult am avansa, oricât de departe ne-ar duce progresul tehnologic, întotdeauna vom fi legați de natură, întotdeauna vom depinde de ea.

Oricât de multe avantaje ne-ar aduce descoperirile științifice, nimic nu ne relaxează mai bine, nimic nu ne face să ne simțim mai împliniți, mai liniștiți și mai oameni decât natura. Fără ea, suntem pierduți - cine mai suntem noi? Fără noi, ce rost mai are ea?

Sigur că natura ar supraviețui fără noi și, trebuie să recunoaștem, ar duce-o chiar mai bine, dar n-ar fi decât un Paradis pustiu.
Mama Natură se întoarce mereu acolo de unde noi, oamenii, o izgonim. Și își ia mereu înapoi ce e al ei.

Aceste imagini publicate de Bright Side demonstrează cât de puternică și de independentă este natura - întotdeauna ea se întoarce acolo unde oamenii abandonează.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod