Școala de agățat. Bloggerița care le învață pe femei cum să cucerească un milionar: „Refuz să mă întâlnesc cu bărbați săraci“

Bloggerița suedeză Anna Bey (33 de ani) le învață pe femei unde și cum pot să cucerească tipi bogați. Cu o vastă experiență în materie de agățat, ea refuză să se întâlnească cu bărbați fără bani și n-are nicio problemă de ordin moral.

Dacă tu crezi că o femeie care cucerește bărbați pe care îi vânează în funcție de avere este un exemplu imoral, înseamnă că n-ai școală. Școala de agățat se numește, da, chiar așa, și se adresează femeilor care practică "dragostea din interes". Ele învață aici unde pot găsi și cum pot cuceri bărbați bogați.

Crezi că asta este o formă de prostituție? Ei bine, depinde cine judecă problema: ceea ce lumea largă obișnuiește să considere o practică imorală pentru bloggerița Anna Bey reprezintă un mod practic de a îmbina utilul cu plăcutul.

Tânăra de 33 de ani spune că experiența sa a ajutat-o să-l cunoască pe bancherul cu care este căsătorită. Fără să se ascundă în spatele unor false prejudecăți, suedeza care a apărut în emisiunea TV "This Morning" le dezvăluie celor 50.000 de admiratori de pe Instagram stilul ei de viață glamour, relatează Daily Mail.

Anna spune cu sinceritate că refuză să se întâlnească cu bărbați care n-au bani și își împărtășește trucurile pe blogul său, intitulat sugestiv "Școala de bogăție".
Condiția de bază pentru ca femeile să aibă parteneri cu bani este să-i întâlnească, iar pentru asta trebuie să știe unde "să-i vâneze". Tânăra stabilită la Londra explică pe blog că milionarii pot fi găsiți în general în magazinele pentru bărbați, la nunțile din înalta societate și la cartierele financiare din marile orașe.

În cea mai recentă postare de pe site-ul ei, Anna le recomandă cititoarelor să meargă mai des în magazine precum Whole Foods, în cele de țigări, la cursele de iahturi și la operă, susținând că femeile au mai multe șanse să găsească bărbați bogați în aceste locuri.

Iată câteva dintre argumentele ei:

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod