Recomandarea Cinemagia. Sezonul 2 Prietena mea genială, la HBO: rivalitate, răzbunare, ambiții

Cel de-al doilea sezon al seriei italiene poate fi urmărit acum pe HBO și HBO GO
Elena și Lila, persoanjele principale din „Tetralogia napolitană”, ajungeau la HBO în serialul My Brilliant Friend/Prietena mea genială, în anul 2018. Primul sezon era adaptarea romanului bestseller internațional „Prietena mea genială”, de  Elena Ferrante.

Sezonul regizat de Saverio Costanzo spunea povestea acestor două prietene ce cresc împreună într-o mahala napolitană de la începutul anilor ’50 a căror prietenie le va marca destinele. Elena Greco începe să scrie despre prietenia de 60 de ani cu Raffaella Cerullo, „Lila”, care a dispărut fără urmă.
Cel de-al doilea sezon al seriei italiene poate fi urmărit acum pe HBO și HBO GO. Un nou episod va fi difuzat pe HBO marţi, 31 martie, de la ora 21:00. HBO 2 difuzează noi episoade joi, 26 martie, ora 19:30 și sâmbătă, 28 martie, ora 22:30 iar HBO 3 - duminică, 29 martie, ora 17:55 și marţi, 31 martie, de la ora 22:00.
Relația de prietenie dintre Elena și Lila, întinsă pe parcursul a decenii întregi este explorată în cele patru romane ale seriei napolitane a scriitoarei Elena Ferrante, care au fost adaptate într-un serial la fel de emoționant pentru HBO

În cel de-al doilea sezon, relația dintre cele două prietene din copilărie, Elena Greco și Lila Cerullo, devine o rivalitate.
Al doilea sezon este ecranizarea romanului „The Story of a New Name”.

Producătorii italieni au recreat spectaculos Napoli cel de după cel de-Al Doilea Război Mondial și pe locuitorii săi, care cu toții caută ceva printre ruine.

Saverio Costanzo se întoarce să semneze regia noului sezon, dar deleagă regia a două dintre episoade lui Alice Rohrwacher, a cărei viziune asupra vieții din Lazaro Felice și The Wonders o fac o alegere potrivită pentru adaptarea unei cărți scrise de o femeie. Citește continuarea pe cinemagia.ro
27 Martie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod