Parcă sunt oameni! Cum reacţionează câinii când înţeleg că vor ajunge la doctor

Câinii confirmă că sunt foarte inteligenţi: când află că vor ajunge în cabinetul veterinarului, reacţia lor este impresionantă.
Oricine are un câine ştie că vizita la veterinar nu-i deloc pe placul acestuia - unii trebuie luaţi cu binişorul, cu alţii trebuie dusă muncă de lămurire sau, mai rău, ai de luptat din greu. Cel mai bun prieten al omului nu este deloc cel mai bun prieten al veterinarului, aşa că drumul spre cabinet poate fi o adevărată aventură.

În clipa în care realizează că vor ajunge la doctor, unii se pleoştesc şi devin trişti, alţii se ascund sau se întorc cu spatele la stăpânul lor, pentru că simt că va urma o situaţie neplăcută. Reacţiile câinilor sunt emoţionante şi seamănă mult cu cele ale oamenilor când trebuie să meargă la medic.

Imaginile emoţionante publicate de Bored Panda demonstrează o dată în plus cât de inteligenţi şi de emotivi sunt câinii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod