14 actori și portretele lor incredibile: 60 de ore de muncă pentru fiecare!

Un desenator argentinian foarte talentat este autorul unor portrete atât de realiste, încât ai senzația că sunt niște fotografii. Iată cât de realiste sunt portretele lui Morgan Freeman și Robert De Niro!
Nestor Canavarro, un ilustrator din Buenos Aires, creează portrete foarte realiste ale unor staruri. Realizate numai cu creioane colorate, cu o precizie extraordinară care poate fi observată în special la textura pielii, aceste ilustrații sunt uimitor de realiste și dau senzația că sunt niște fotografii.

Portofoliul lui Cavavarro include portretele unor actori consacrați, precum Morgan Freeman, Robert De Niro, Tom Hanks, Christopher Walken și Woody Harrelson, toate realizate cu o incredibilă atenție la fiecare detaliu mărunt.

Rezultatul este impresionant, iar dacă nu crezi că sunt niște desene, Bored Panda a publicat și versiunile de lucru, așa cum erau în timpul creației.

Mai multe lucrări sunt disponibile pe site-ul behance.net.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod