Femeia care desenează perfect: Cele mai reușite portrete pe care le-ai văzut vreodată

Hiperrealismul este o ramură artistică fascinantă. Portretele pe care le creionează o artistă foarte talentată te fac să crezi că privești niște fotografii.

Desenele pe care le realizează Alena, o artistă talentată din Rusia, îți dau impresia că sunt niște opere vii. Ai senzația că portretele ei sar de pe hârtie și prind viață, atât de aproape de realitate sunt!

Tânăra din Moscova face desene hiperrealiste de opt ani și își prezintă lucrările pe Instangram, unde are 163.000 de admiratori care se declară dependenți de stilul ei, relatează Bored Panda. Alena are talentul extraordinar de a reda în cel mai mic detaliu chipurile oamenilor.

Iar talentul ei include două aptitudini rare - un spirit de observație foarte fin, care "scanează" perfect fiecare detaliu, oricât de mic, și un talent creativ nemărginit care redă apoi ceea ce creierul ei memorează atunci când privește chipul unui om.

E ca și cum te-ar scana un program computerizat dotat cu inteligență artificială, doar că Alena, fiind un om foarte înzestrat, bate orice robot prin talentul ei creativ.

Și e de ajuns ca ea să-ți privească chipul, apoi îl redă pe hârtie, concentrându-se pe fiecare detaliu minor, astfel încât, la sfârșit, rezultă un desen care juri că-i o poză. Întreg procesul durează cam zece zile.

Printre cele mai cunoscute portrete realizate de Alena se numără cele ale unor vedete precum Keira Knightley, Dwayne Johnson, Marilyn Manson, Neymar și Matt Damon. Iată cele mai realiste portrete pe care le-ai văzut vreodată!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod