Minunile unei brutărițe: 30 de modele de pâine care au cucerit lumea

Ai stat vreodată cu o pâine în față pe care ți-era milă să o mănânci, atât de frumoasă era? Această brutăriță numai asta face: fiecare pâine care iese din cuptorul său e o operă de artă.
Un brutar care iubește ceea ce face pune suflet în fiecare pâine pe care o frământă. Dar ceea ce reușește Hannah, o tânără din Carolina de Nord (SUA) care se află în spatele contului Blondie and Rye de pe Instagram, este mai mult decât pasiune, e deja artă.

Cei 119.000 de admiratori sunt dependenți de pâinea pe care o coace Hannah. Pâini mari, cu o greutate de peste un kilogram, pâini medii și mici, rotunde sau franzele, dreptunghiulare sau pătrate, unele cu coaja meticulos sculptată, altele decorate cu legume și fructe multicolore, toate arată fabulos!

Și cu cât brutărița talentată postează mai multe poze cu realizările sale, cu atât se înmulțesc admiratorii ei.
"Niciodată nu m-am simțit atât de inspirată să fac pâine!", a comentat o femeie. "Cele mai frumoase pe care le-am văzut vreodată!", a complimentat-o altcineva.

Unele dintre "capodoperele" prezentate pe Instagram nu sunt atât de greu de făcut, precum par, așa că pot fi o sursă de inspirație pentru oricine dorește să prepare pâine acasă. Iată 30 de modele absolut apetisante, de care ți-e milă să te atingi!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod