Alina Sorescu a născut o fetiță

Cântăreața şi soţul ei, Alexandru Ciucu, au devenit, duminică dimineaţă, părinţii unei fetiţe de nota 10. Micuţa Elena-Carolina a avut la naștere o greutate de 3,700 kilograme.

"Dragii mei, vă anunţ cu bucurie că astăzi în zori s-a născut fetiţa noastră, pe care o vom numi Elena-Carolina. A primit nota 10! Mulţumesc din suflet echipei medicale de la Spitalul Băneasa - Regina Maria! M-am simţit în siguranţă în fiecare moment şi îmi revin încet-încet.... Vă pup şi mă bucur că pot împărtăşi cu voi această veste minunată!", a scris cântăreața pe Facebook.



"Alina şi copilul sunt bine. Soţia mea se află la Terapie Intensivă după operaţia cezariană pe care a suferit-o, iar bebeluşul în salonul nou-născuţilor.

Sunt extrem de fericit!", au fost primele cuvinte ale proaspătului tătic.

"Este un sentiment pe care nu îl pot descrie. Am avut multe lucruri emoţionante în viaţă - nunta, anibersările, prezentările de modă, întâlnirile cu oameni deosebiţi - dar nimic nu se compară cu ceea ce trăiesc acum. Este momentul care te apropie de Dumnezeu", a spus Alexandru Ciucu într-o declaraţie de presă.



Designerul a mai spus că el şi Alina şi-au dorit în primul rând un nume de sfânt, Elena, şi apoi un nume cu rezonanţă: "Carolina ne-a plăcut la amândoi, pentru că are o rezonanţă istorică (Regele Carol), dar şi o muzicalitate proprie, pe care ne face plăcere să o auzim pentru tot restul vieţii."



Ciucu a explicat de ce nu a filmat momentul naşterii: "Mi s-a pătrut un moment prea intim", a spus el.


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Ianuarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • 222 pe 3 Feb 2014, 18:18
    Să fie sănătoasă

    Frumos nume.Să fie sănătoasă şi să vă bucuraţi de ea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod