Andreea Marin: "Sunt o femeie nefericită"

Deși are o familie frumoasă și s-a bucurat de succes pe plan profesional, vedeta TV spune că visul ei cel mai arzător nu s-a împlinit încă.

Motivul: soţia lui Ştefan Bănică jr. îşi doreşte un frăţior sau o surioară pentru fiica ei, Violeta în vârstă de 5 ani, relatează ziarul Click!.

"Sunt nefericită, aș putea spune. Întotdeauna. Pentru că întotdeauna am un vis care urmează a se împlini și pe care nu am reușit să-l duc la îndeplinire. Aștept ca următorul vis să se împlinească și nu mă simt bine până nu-l văd realizat. Îmi place starea asta de nefericire, pentru că asta mă face să mișc motorul din mine.

Asta mă face să trăiesc și să am motivație să trăiesc", a spus Andreea Marin pentru site-ul WOWbiz.ro.

Vedeta a explicat concret ce anume își dorește: "Am avut un vis care nu s-a împlinit. De pildă, am mai vrut un copil, dar nu s-a împlinit acest lucru. Dumnezeu sper să fie cu mâna pe umărul meu. Nu contează dacă o să fie fetiță sau băiat, important e să fie sănătos, să fim cu toții."

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod