Annette Bening a fost nominalizata la Premiile Academiei

28 Ianuarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Annette Bening a fost nominalizata la Premiile Academiei
Annette Bening a fost nominalizata la Premiile Academiei pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, dupa ce in 16 ianuarie a primit Globul de Aur pentru cea mai buna actrita de comedie, pentru rolul din "The Kids are All Right"/"Copiii sunt bine-mersi".

Nominalizata pentru a patra oara la Oscar, actrita joaca aici rolul lui Nic, o mama rationala, echilibrata, inteligenta, o doctorita care incearca sa isi creasca cei doi copii-adolescenti cat mai corect, impreuna cu Jules (Julianne Moore), alaturi de care si-a intemeiat o famile cu ajutorul unui donator de sperma (Mark Ruffalo).


Regizat de Lisa Cholodenko, ea insasi parte a unui cuplu format din doua mame, in viata reala, lungmetrajul a primit ieri, la Samuel Goldwyn Theater din Beverly Hills, patru nominalizari la Oscar, a castigat recent Globul de Aur pentru cel mai bun film de comedie si a fost revelatia festivalului Sundance de anul acesta – cel mai apreciat festival international de film independent.

"The Kids are All Right"/"Copiii sunt bine-mersi" va rula in cinematografele din Romania din 11 februarie 2011, distribuit de Independenta Film.

Credit foto: Suzanne Tenner.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod