Cea mai mică bicicletă electrică din lume: Este cât o rachetă de tenis și încape în rucsac - FOTO

Mini-bicicleta care se încarcă la priză poate fi strânsă dintr-o mișcare și încape într-un rucsac.
Smacircle S1, cea mai mică bicicletă din lume, le permite celor care o folosesc să ajungă oriunde în oraș, circulând cu o viteză de 24 de kilometri pe oră. Când este împachetată și așezată jos, nu este mai mare decât o rachetă de tenis. Cântărește doar 7,7 kilograme, ceea ce o face mijlocul ideal de transport, iar o aplicație care o conectează cu telefonul monitorizează rutele și viteza, relatează Ferrari Press.

Producătorul bicicletei, compania Smacircle, cu sediul în Shenzhen, China, și-a propus să facă din S1 un vehicul de top și un brand pentru un stil de viață modern.

S1 poate transporta o persoană cu o greutate de până la 100 de kilograme și se asamblează în cinci pași.
Bateria are autonomie de 19,5-25,5 de kilometri la un ciclu de încărcare, iar portul USB permite încărcarea telefonului în timpul deplasării. Bicicleta este blocată în siguranță cu ajutorul aplicației de pe telefon.

Cea mai mică bicicletă electrică din lume poate fi cumpărată cu o reducere bună de pe site-ul producătorului, la prețul promoțional de 999 de dolari până la data de 31 aprilie. Prețul normal este de 1.399 dolari.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dada pe 22 Feb 2019, 18:45
    bicla

    pe 31 aprilie reducerea va fi de 99% !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod