Ellie White a cheltuit 5000 de euro pe shopping la Milano

28 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Ellie White a cheltuit 5000 de euro pe shopping la Milano

Ellie White a susţinut săptămâna trecută primele ei concerte internaţionale, primul dintre acestea fiind în cel mai mare club din Torino, acolo unde artista a concertat în faţa a peste 1000 de persoane.

Ellie a petrecut o săptămână în Italia, prilej cu care a vizitat şi oraşul Milano, care a devenit în scurt timp destinaţia ei preferată pentru cumpărături.

„Tot auzeam că lumea merge la shopping la Milano şi mă gândeam că sunt mofturi, însă nu mi-a trebuit mult să-mi dau seama că Milano este paradisul cumpărăturilor.

Am descoperit foarte multe buticuri ale tinerilor designeri, la preţuri chiar mai bune decât în România”, declară Ellie White.

Ellie a petrecut trei zile la Milano, iar goana după cumpărături a durat mai bine de 24 de ore şi i-a uşurat portofelul cu mai bine de 5000 de euro.
„Însumat, cred că am petrecut 24 de ore colindând magazinele. Începeam sesiunea de shopping dimineaţa la prima oră, făceam o scurtă pauză de prânz şi terminam seara la 22:00, când se închideau magazinele.
Mi-am cumpărat haine pentru tot sezonul rece, dar am găsit şi câteva costumaţii numai portivite pentru scenă. Cea mai scumpă achiziţie a fost o pereche de pantofi Christian Louboutin, care au costat 600 de euro. Nu obişnuiesc sa dau atîţia bani pe o singură pereche de pantofi, însă mi-au plăcut foarte tare”, declară Ellie White.

Pe lângă concertul susţinut la Torino, Ellie a cântat săptămâna trecută şi în Sicilia, acolo unde a avut de onorat două petreceri private.

Ellie White se află în topuri în Italia cu piesa „Power of Love”, iar noul hit, „Sete de Noi”, a fost lansat săptămâna trecută şi atacă deja topurile româneşti. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod