Grădina din casă: Îți cultivi produsele în bucătărie

O grădină automată de interior te ajută să mănânci sănătos cultivându-ți legumele, fructele și verdețurile de care ai nevoie pentru o dietă echilibrată. E atât de simplu!
OGarden Smart este o grădină concepută într-un sistem cu cicluri automate. Dotată cu lumini LED, fertilizare automată și sistem de irigare, minigrădina poate crește simultan până la 90 de fructe, legume și ierburi cu un efort și îngrijire minime, indiferent de anotimp.

În grădina indoor poți să cultivi mărar, busuioc, țelină, varză, salată, kale, ardei grași, roșii cherry, chiar și căpșuni. Tot ce trebuie să faci este să plantezi semințele și să te asiguri o dată pe săptămână că este destulă apă în rezervor, iar după 30-40 de zile te bucuri de producție, relatează agenția de presă Ferrari.


Utilizatorii au la dispoziție 90 de scheme de cultivare, astfel că, printr-o bună rotație, sistemul poate oferi două până la patru legume pe zi, iar asta zi de zi.

Compania care a inventat minigrădina susține că este posibil un sistem de rotație cu 30 de produse gata de recoltare, 30 în creștere și 30 în faza de gerrminare pe un ciclu de cultivare.

Grădina de interior OGarden Smart va fi vândută la prețul de 975 de euro începând din luna mai.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod