Katy Perry este însărcinată: Orlando Bloom va fi din nou tată

Cântăreaţa americană care are de mai mult de trei ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom a confirmat că este însărcinată.

Katy Perry a confirmat că va deveni mamă, după ce a sugerat într-un teaser pentru piesa „Never Worn White”, lansată joi pe YouTube, că ar putea fi însărcinată. În videoclip, cântăreaţa în vârstă de 35 de ani apare într-o rochie albă de stain, cu mâneci lungi, susţinând protector, cu ambele mâini, ceea ce pare a fi o sarcină.

Fanii au început să speculeze pe rețelele de socializare că vedeta ar fi însărcinată. Într-un mesaj publicat pe Instagram, Katy Perry a spus că urmează să nască în vară.

Ea a mai precizat că un nou album urmează să fie lansat până atunci, relatează Daily Mail.

Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Orlando Bloom. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

Orlando Bloom a fost căsătorit în perioada 2010 - 2013 cu modelul Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn, născut pe 6 ianuarie 2011.



Bloom și Katy Perry s-au cunoscut în ianuarie 2016. Cuplul a ţinut prima pagină a ziarelor în septembrie 2016, când actorul din "Lord of the Rings" a fost fotografiat gol, pe o barcă, în compania prietenei sale, în timpul unei vacanţe petrecute în Italia.

Cei doi s-au despărțit în februarie 2017, la 48 de ore după ce fuseseră fotografiaţi împreună la petrecerea organizată de revista Vanity Fair cu ocazia ceremoniei de acordare a premiilor Oscar.  

Balada „Never Worn White” a fost scrisă cu Johan Carlsson, John Ryan şi Jacob Kasher Hindlin (J Kash).

A fost produsă de Carlsson, iar videoclipul regizat de J.A.C.K., duo francez care a mai realizat astfel de producţii pentru Madonna şi Christine and the Queens.

Katy Perry a debutat în 2001, dar succesul a venit odată cu „One of the Boys” (2008). Catalogul ei muzical a generat peste 35 de miliarde de accesări audio online, iar cele cinci albume ale ei au fost vândute în peste 45 de milioane de copii, potrivit Capitol Records.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod