Meghan Markle are un talent ascuns. Cu ce se ocupa înainte de a deveni actriță

O notă scrisă care a fost făcută publică de curând demonstrează că Meghan Markle a avut întotdeauna maniere demne de o prințesă.
Pe data de 19 mai 2018, fosta actriță Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry, devenind astfel oficial o membră a familiei regale. Dar cu mult înainte de acest pas major în viața ei, Meghan deținea deja maniere potrivite pentru o persoană demnă de familia regală.

Publicația InStyle a descoperit de curând o notă scrisă personal de Meghan Markle prin care actrița îi mulțumea unuia dintre editorii site-ului după un interviu din anul 2011. Atât caligrafia, cât și nota în sine demonstrează că Meghn avea încă de pe atunci manierele unei ducese.
Iată ce scria în nota trimisă de Meghan:

"Dragă Karen,

A fost o plăcere să stau și să discut cu tine și celelalte doamne de la InStyle. Aștept cu nerăbdare să vezi episodul pilot și să-ți aflu părerea. Îți multumesc pentru susținere!

xo,

Meghan Markle"

Mesajul a fost trimis pe 13 aprilie 2011, cu numai câteva luni înainte ca serialul "Suits" care a consacrat-o să aibă premiera în Statele Unite.


Caligrafia cu aspect regal nu este o simplă coincidență. Înainte de a deveni actriță, Meghan a fost caligraf.
Actuala Ducesă de Sussex își folosea talentul caligrafic pentru a se întreține în timp ce dădea audiții și încerca să se afirma ca actriță.

În 2013, Meghan a declarat pentru Glamour că a urmat un liceu catolic pentru fete unde a avut și cursuri de caligrafie. Aptitudinile dobândite în timpul școlii s-au dovedit utile mai târziu, a dezvăluit ea pentru Esquire în 2013. Actuala Ducesă de Sussex a scris invitațiile pentru nunta lui Robin Thicke cu Paula Patton, dar și felicitări de Crăciun pe care Dolce & Gabbana le-a trimis celebrităților.
De asemenea, Meghan a predat cursuri de caligrafie la un magazin de papetărie din Beverly Hills.

Fosta actriță a făcut chiar și o demonstrație de scriere caligrafică în timpul unui interviu cu Larry King. 



De curând, Ducesa de Sussex și-a folosit această abilitate cu o ocazie mai puțin fericită.



Meghan a scris un mesaj de condoleanțe adresat cetățenilor din Noua Zeelandă, după atacul sângeros de la moscheea din Christchurch unde și-au pierdut viața 50 de persoane.

 
Caligrafia nu este singurul talent ascuns al lui Meghan.
Se pare că soția Prințului Harry are și talent la muzică și o voce foarte bună, potrivit fostei sale colege de liceu, cântăreața Katharine McPhee.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod