Simona Halep, campioană la Wimbledon: 10 imagini de la finala în care a spulberat-o pe Serena Williams

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Serena Williams, într-o partidă care a durat doar 55 de minute.
Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat, sâmbătă, primul său trofeu la prestigiosul turneu de la Wimbledon, după ce a învins-o categoric pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA. Românca a obţinut astfel cel de-al doilea său titlu la un turneu de Grand Slam.

Finala feminină a durat doar 55 de minute. Halep a început excelent ultimul act de la Wimbledon, câştigând primele patru game-uri ale jocului în doar 15 minute. Serena Williams a răspuns cu două game-uri câştigate pe propriul serviciu, însă a fost insuficient, românca adjudecându-şi primul act în 26 de minute.

În setul secund, egalitatea s-a menținut doar până la 2, moment în care  Halep a reuşit din nou break-ul şi s-a distanţat faţă de americancă, relatează Mediafax.
Williams nu a reușit să răspundă la acest joc ofensiv și sigur şi a mai cedat o dată pe propriul serviciu, Halep ajungând la un singur game de câştigarea marelui trofeu. În cele din urmă, Halep a triumfat la Wimbledon, după o finală de 55 de minute.

Astfel, Simona Halep a obţinut al doilea titlu de Mare Şlem din carieră, după cel de la Roland Garros, din 2018. Serena Williams rămâne cu cele 23 de astfel de distincţii în carieră, cu unul mai puţin faţă de recordul absolut deţinut de Margaret Court.

Până la acest duel, Serena Williams câştigase 9 dintre cele 10 meciuri directe cu Simona Halep, singura victorie a româncei datând din 2014, în grupele Turneului Campioanelor, scor 6-0, 6-2.

La finala de sâmbătă au asistat și ducesele Meghan Markle (bună prietenă a Serenei Williams)şi Kate Middleton.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 13 Iul 2019, 18:16
    In fata cui a castigat simona !

    Serena Williams e cu 10 ani mai invarsta decat Simona , are 38 de ani . Nu vi se pare ca e o prea mare diferenta in tenis , daca excludem exceptiile !? Analizati din urma ce victorii obtinea Serena la 28 de ani si cu cine si abia apoi puteti sa va dati parerea de adevarata valoare a simonei . Simona la 35 de ani va pierde toate competitiile ,oare Serena anul trecut inca mai facea ravagii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod