Un cuplu fericit: Fotografia pe care Prințul Charles și Camilla au publicat-o pe Instagram la aniversarea nunții lor

Ducele și Ducesa de Cornwall au distribuit pe Instagram un portret alb-negru, la aniversarea a 14 ani de la căsătorie.

Realizată pentru revista Vanity Fair de fotograful de modă newyorkez Alexi Lubomirski, imaginea publicată pe contul de Instagram al Clarence House surprinde dragostea și fericirea pe care o împărtășesc Prințul Charles (71 de ani) și soția lui, Camilla (70 de ani) la 14 ani de când s-au căsătorit.

Lubomirski are în portofoliu și alte fotografii reprezentative ale membrilor familiei regale britanice, precum pozele de logodnă și de nuntă ale ducilor de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle.

În imaginea alb-negru, Charles poartă un costum negru cu dungi subțiri albe și o cravată cu model imprimat și o privește încântat pe Camilla.

Aceasta îi zâmbește, îmbrăcată într-o rochie albă brodată cu model floral, semnată de designerul britanic Fiona Clare, ținută pe care a purtat-o la botezul lui Louis, copilul ducilor de Cambridge.



"Vă mulțumim pentru urările voastre calde cu ocazia aniversării nunții Prințului de Wales și a Ducesei de Cornwall", este mesajul postat lângă fotogorafie.

Imaginea a fost postată pe contul său și de autorul său, Alexi Lubomirski, care a notat: "La mulți ani Alteței Sale Prințul de Wales și Ducesei de Cornwall! Poză făcută de mine pentru @vanityfair", a scris el alături.

Cunoscut pentru portretele pe care le face femeilor celebre, fotograful a reușit să adauge în această imagine strălucirea tipică unor staruri de la Hollywood clasei regale a personajelor, notează Daily Mail.

Tată a doi copii, Lubomirski s-a născut în Marea Britanie și a fost un protejat al celebrului fotograf de modă Mario Testino, apropiat al Prințesei Diana, care a realizat imaginile de logodnă ale ducilor William și Kate, în 2010.

Lubomirski este și prinț al Casei Regale Lubomirski din Polonia, descendența pe linia tatălui său întinzându-se pe parcursul a 500 de ani.

Fotograful a fost prezent la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, în mai anul trecut, pentru a realiza portretele oficiale.



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod