15 vedete care nu sunt mândre de statuile lor de ceară

Statuile de ceară atrag numeroși fani, dar unele sunt atât de nereușite, încât par niște caricaturi. N-au nicio legătură cu originalul!
Statuile de ceară sunt foarte populare pentru că îți dau senzația că te afli lângă un personaj real, în carne și oase. Admiratoarele au astfel șansa să facă o poză în timp ce îl sărută pe obraz pe George Clooney, Ryan Gosling sau Ben Affleck, iar bărbații se pot mândri că i-au bătut pe umăr pe Ronaldo și Messi. Chiar dacă toată lumea știe că acestea sunt doar copiile lor din ceară, oamenii sunt mulțumiți.

Dacă statuile din ceară foarte realiste te pot surprinde cu perfecțiunea lor, există și cazuri în care acestea te șochează pentru că sunt atât de nereușite, încât ai senzația că au fost special făcute așa.
Bright Side a găsit 15 statui din ceară care nu prea au legătură cu personajele care au servit ca sursă de inspirație. Cu siguranță nu te aștepti să vezi așa ceva într-un muzeu!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod