Kirk Douglas, Kim Kardashian

7 motive pentru care Kirk Douglas era unul dintre cei mai iubiți oameni de la Hollywood

Unul dintre ultimii actori din perioada de aur de la Hollywood, Kirk Douglas a fost îndrăgit de toată lumea - public, actori, critici. Descoperă cele 7 motive care l-au făcut atât de iubit!

Kirk Douglas a murit miercuri, la vârsta de 103 ani, în casa sa din Beverly Hills. Toți cei care l-au cunoscut regretă despărțirea de Kirk Douglas. În urma legendarului actor au rămas soția, Anne Buydens (100 de ani) și cei trei fii - Michael, Joel și Peter. Al patrulea său fiu, Eric, a murit la 40 de ani, din cauza unei supradoze de droguri, în 2004.

Într-o declarație emoționantă, Michael Douglas (75 de ani), a anunțat decesul tatălui său: "Cu imensă tristeţe, eu şi fraţii mei anunţăm că tatăl nostru, Kirk Douglas, nu se mai află de azi printre noi.

Pentru o lume întreagă, a fost o adevărată legendă, un actor din Epoca de Aur a filmelor... Dar pentru mine şi fraţii mei, Joel şi Peter, era pur şi simplu tata."

Celebrul actor, laureat al Premiilor Oscar, a încheiat cu aceleaşi cuvinte pe care le-a rostit cu ocazia aniversării tatălui său: "Te iubesc nespus de mult şi sunt mândru că sunt fiul tău."

Celebrul actor, laureat al Premiilor Oscar, a încheiat cu aceleaşi cuvinte pe care le-a rostit cu ocazia aniversării tatălui său: "Te iubesc nespus de mult şi sunt mândru că sunt fiul tău.
Mi-e dor de tine. Somn ușor..."
, a scris ea.

Toți cei care l-au cunoscut regretă despărțirea de Kirk Douglas, un om cu suflet cald și charismă. Bright Side ne oferă 7 motive pentru care marele actor era atât de iubit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod