Casa ca în filme a legendarei Marilyn Monroe: Lux, clasă și rafinament!

Conacul superb în care se ascundea Marilyn Monroe a ajuns la o valoarea uriașă


Decorată cu șeminee din marmură fină, candelabre de cristal, perdele cusute de mână și cu finisaje din aur de 24 de karate, vila are o încăpere centrală din care pornește un lift spre cele trei etaje, o alternativă mai rapidă la scara superbă în formă de spirală.

Una dintre atracțiile principale ale acestei proprietăți este piscina exterioară, amenajată de înotătoarea și actrița Esther Williams.



Dar nu doar grandoarea a contribuit la faima acestui loc - conacul a devenit cunoscut și ca unul dintre cele mai scandaloase locuri din Los Angeles, notează Daily Mail. După ce a fost vândut de Florence Quinn și de familia ei, acesta a fost preluat de Joseph Drown, proprietar de hoteluri și partener de afaceri al lui Conrad Hilton, fondatorul Hotel Bel-Air, și al bogătașului William Keck, un mogul din industria petrolului.

Tony Curtis, colegul lui Marilyn Monroe din distribuția filmului "Unora le place jazul", a vândut casa în 1974 cu 750.000 de dolari lui Sonny Bono și Cher, care s-au îndrăgostit de acest loc după ce au fost la o petrecere de ziua actorului.


Sonny & Cher au fost un duet pop/folk american alcătuit din cuplul Sonny Bono și Cher, activ între anii '60 și '70. Ei au fost și prezentatorii unei emisiuni de televiziune de succes în aceeași perioadă. După răcirea relației, ruptura lor a fost un scandal teribil, Cher mărturisind că era îndrăgostită de chitaristul lor.
Deși se despărțiseră, cei doi au fost forțați să locuiască încă un an în conacul Owlwood, în aripi diferite, întrucât CBS îi avertizase că le va închide emisiunea dacă vreunul dintre ei se mută.

După divorț, Cher a obținut proprietarea și a vândut-o în 1976, cu 950.000 de dolari, omului de afaceri Ralph Mishkin.
De atunci, conacul a trecut prin mai multe îmbunătățiri și a ajuns la valoarea "stratosferică" de 115 milioane de dolari. Tranzacția este operată de agențiile Compass și Hilton & Hyland.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod