Cum arată acum actorii din filmele care ne-au plăcut. Îi mai recunoşti?

Întâlnirile peste ani ale actorilor din filmele de succes au un farmec special. Iată câteva dintre cele mai frumoase reuniri ale starurilor care au jucat în filme de succes!
Întâlnirile cu foștii colegi sunt evenimente fericite de care ai vrea să ai parte mai des. Dar tot farmecul stă în faptul că te vezi atât rar cu oameni dragi, pe care îi revezi cu plăcere. Și este valabil și pentru vedetele de la Hollywood - reunirile actorilor care au făcut parte din distribuția unor filme de succes sunt emoționante și ne stârnesc nostalgia.

Bright Side a publicat o serie de imagini în care actorii din "Friends", "Stăpânul inelelor", "Harry Potter" și din alte producții foarte populare s-au regăsit după multă vreme.

Unii neschimbați, alții (mai mulți) mai îmbătrâniți, eroii din urmă cu câțiva ani au făcut din nou echipă, de data aceasta neoficial. Iată-i din nou, atunci și acum!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • George pe 14 Mar 2020, 11:51
    Cum arată acum actorii din filmele care ne-au plăcut...

    Citește ”astă” în loc de ”astî”.

    0
    0

  • George pe 14 Mar 2020, 11:50
    Cum arată acum actorii din filmele care ne-au plăcut...

    Aiureală! Niciunul din filmele cu acești actori, nu au fost îndrăgit de români. Cine a avut această idee, ori este prea tâmpit, ori nu trăiește în astî lume.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod