Cum arată apartamentul din New York pe care Jennifer Lawrence cere 12 milioane de dolari: Vedeta îl vinde în pierdere

Actrița vrea să vândă penthouse-ul cu o vedere panoramică asupra New York-ului. Ea cere cu trei milioane de dolari mai puțin decât prețul pe care l-a plătit.

Jennifer Lawrence este decisă să vândă apartamentul spledid de tip duplex penthouse pe care îl deține în Upper East Side, New York, și taie câteva milioane bune din suma pe care a achitat-o în urmă cu aproape patru ani, când l-a cumpărat.

Actrița în vârstă de 29 de ani oferă o reducere de trei milioane din prețul original.

Ea a cumpărat apartamentul în 2016, cu 15,6 milioane de dolari, iar în iulie anul trecut l-a scos la vânzare pentru 15,45 milioane de dolari, conform informațiilor publicate de Top Ten Real Estate Deals.



Proprietatea a rămas nevândută, astfel că Jennifer a fost nevoită să-și ajusteze pretențiile. Ea a redus prețul cu trei milioane și cere acum 12 milioane de dolari.

Vedeta care s-a căsătorit în octombrie cu comerciantul de artă Cooke Maroney vinde apartamentul prin agenția imobiliare Compass, scrie Daily Mail.

Potrivit intermediarului imobiliar, apartamentul are o suprafață totală de 378,4 metri pătrați și oferă vedere spre oraș din toate laturile și este situat într-un bloc de 30 de etaje numit The Laurel, pe strada East 67th, cu portar și lift.



Penthouse-ul duplex are opt camere, inclusiv un apartament principal cu garderobă, sală media și o cameră de biliard, situate într-o aripă care include alte două dormitoare.

Bucătăria spațioasă și zona lounge sunt conectate, iar baia somptuoasă este decorată cu marmură.



De pe terasele exterioare cu o suprafață totală de 278,7 metri pătrați pot fi admirate panoramele superbe ale New York-ului.

Dotată cu un grătar și o mică curte interioară, terasa principală este acoperită cu gazon și oferă ambianța unei grădini. Televizorul amplasat deasupra grătarului le permite invitaților să nu rateze vreun meci sau un eveniment important.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod