Halle Berry

Halle Berry folosește acest scrub ieftin pentru a-și curăța tenul

Actrița în vârstă de 53 de ani le-a dezvăluit fanilor cei patru pași de îngrijire a tenului și exfoliantul ei preferat.
Intr-o perioada in care toata lumea se confrunta cu efectele negative ale izolarii impuse de epidemia de coronavirus, vedetele fac tot ce pot pentru a transmite un mesaj pozitiv. Si sunt multe exemple de urmat, scrie Refinery29: Rita Wilson, testata pozitiv pentru COVID-19, si-a demonstrat talentul artistic cantand rap intr-o inregistrare video postata pe Instagram, Miley Cyrus a inceput un talk show live, iar muzicieni precum John Legend si Chris Martin dau recitale transmise live din casele lor.

Multe vedete folosesc aceasta perioada de autoizolare pentru a le arata fanilor metodele de ingrijire cu care infrunta anxietatea provocata de coronavirus.

Frumusete de carantina


In weekend, Halle Berry, care rareori isi dezvaluie rutina de infrumusetare, le-a prezentat fanilor regimul ei simplu si eficient de ingrijire a tenului.
„Astazi fac ceva ce n-am mai facut pana acum, in special pentru voi – va voi impartasi cei patru pasi de ingrijire a tenului acasa, din casa mea, pe IGTV”, a scris ea langa inregistrarea video pe care a postat-o pe Instagram.

Clipul de aproape sase minute, intitulat „editie de carantina”, face parte din seria sa online „Fitness Friday” si prezinta cei patru pasi pe care actrita ii parcurge in ingrijirea tenului: curatarea, exfolierea, aplicarea mastii si hidratarea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
4 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod