Începe bătălia de primăvară între Pro TV şi Antena 1. Ce show-uri lansează?



Tot la Pro TV, pe 13 martie, debutează şi un nou sezon al show-ului „Românii au talent“, cea mai mare schimbare având loc la masa juriului. Mihai Petre, care a plecat de la Pro TV la Antena 1, a fost înlocuit cu Mihaela Rădulesc şi Bebe Cotimanis. Acesta este cel de-al cincilea sezon al emisiunii şi primul care nu mai este produs de Mona Segall, plecată şi ea la Antena 1.

„La finalul preselecţiilor 'Românii au talent', am descoperit cu bucurie că şi acum, în al cincilea sezon, au existat momente care m-au surprins şi m-au emoţionat ca-n primul, când aproape totul era neaşteptat“, a spus Andi Moisescu.

La Antena 1, pe lângă „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“, care a debutat deja, urmează să reintre în grilă, pe 15 martie, şi show-ul „Next star“, prezentat de Dan Negru.

Acesta este cel de-al cincilea sezon al emisiunii, iar în prima ediţie svor urca pe scenă toţi cei patru câştigători de până acum ai emisiunii, Omar, Vanessa, Isabela şi Rose Mary.



Şapte copii talentaţi ai României vor veni pe 15 martie, în faţa juriului format, şi de această dată, din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, pentru a-şi demonstra talentele artistice. Dintre aceştia se va alege un singur finalist.

Realizatorii emisiunii au pregătit nenumărate surprize pentru concurenţii primei ediţii.

Una dintre ele este apariţia lui nea Marin şi a elevilor săi de la dansuri pe scena de la „Next star“, pentru a juca alături de o concurentă care va interpreta muzică populară.

11 Martie 2015
 

Comentarii (1)


  • leobango pe 11 Mar 2015, 16:47
    De tot rasul!

    Nici macar de comentariu la asa stire nu o sa aveti parte!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod