Jennifer Lopez lucrează de acasă: ce face artista pentru a rămâne echilibrată în această perioadă

Oricât de obișnuită ar fi cu interacțiunea socială, vedeta trebuie să se distanteze în aceste zile, ca noi toți. Iar soluția pe care ea a ales-o i se potrivește perfect.
Nevoita sa se izoleze pentru a se proteja de amenintarea coronavirusului, Jennifer Lopez a gasit cum sa-si umple timpul: ea a explicat pentru Elle ca lucreaza de acasa. Dar este greu de crezut ca trece la birou in pijamale, ca mai toti cei care descopera acest mod de lucru, ci mai degraba o face in stilul sau, dansand singura, noteaza InStyle.

Vedeta si-a descris rutina zilnica, dezvaluind ca acum, daca tot sta numai in casa, continua sa munceasca, dar face si multe cumparaturi online.

„Pentru mine, a lucra de acasa inseamna sa citesc scenarii, sa dezvolt noi proiecte, sa fac miscare si sa invat noi scheme de dans”, a spus ea.
„Nu stiu ce ma poate face mai fericita decat sa cumpar o pereche de pantofi. Sincera sa fiu, fac o gramada de cumparaturi online acum”
, a marturisit ea.
Butonul de reset pentru toata lumea

Un alt mod in care artista isi petrece timpul este sa filmeze inregistrari video cu gemenii ei in varsta de 12 ani, Emme si Max, pe care le urca pe platforma TikTok. „Le place, asa ca ma indeamna sa o folosesc. Le place cand o fac!”, a spus ea. Continua sa citesti pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod