Kim Kardashian și Kendall Jenner s-au făcut de râs la premiile Emmy. Declarația lor a stârnit hohote în sală

Kim Kardashian și sora sa mai mică, modelul Kendall Jenner, au avut parte de un moment stânjenitor la Gala Premiilor Emmy. Cele două starlete au urcat pe scenă pentru a anunța câștigătorul uneia dintre categorii.
Starurile reality show-ului Keeping Up With the Kardashians au fost umilite duminică noapte la Gala Premiilor Emmy, care a avut loc la Los Angeles. În timp ce prezentau premiul pentru cel mai bun program reality show, surorile în vârstă de 38, respectiv 23 de ani, au făcut o declarație care a stârnit hohote de râs în sală. 

Familia noastră știe cel mai bine că televiziunea este convingătoare dacă vine de la oameni autentici, care se comportă așa cum sunt ei cu adevărat”, a spus Kim Kardashian, moment în care publicul a început să râdă.

Deși Kim a făcut declarația într-un mod serios, publicul aflat în sală a izbucnit în râs.


...spunând povești nefiltrate și neînscenate”, a continuat Kendall Jenner, replică ce a amplificat râsul în rândul celor prezenți la ceremonie. 

În ciuda reacției neașteptate a publicului, Kim și Kendall au rămas serioase, părând mirate de efectul discursului lor. Cele două nu au făcut comentarii referitoare la ceea ce s-a întâmplat la Gala Emmy.

Dar pe rețelele de socializare reacțiile nu au întârziat să apară. 

„Mi se pare mie sau publicul de la Emmy a râs de Kim Kardashian? Nu cred că glumea”, a scris o persoană pe Twitter.

„Publicul a început să râdă în timpul momentului lui Kim.
Să râdă de ea, nu cu a. A fost stânjenitor”, a scris o altă persoană.

Declarația a stârnit amuzament pentru că vine din partea a două starlete ce fac parte dintr-o familie recunoscută pentru strategiile folosite pentru a capta atenția publicului.

Kim Kardashian a devenit celebră în anul 2002, după publicarea accidentală a unei înregistrări în care făcea sex cu partenerul său de atunci, rapperul Ray J. Criticii susțin că publicarea înregistrării nu a fost una accidentală, ci o strategie de a deveni cunoscută. Kardashian a mai fost acuzată că a aranjat un mariaj fictiv cu baschetbalistul Kris Humphries. Căsnicia celor doi a durat 72 de zile. 

În data de 2 octombrie 2016, în timp ce se afla la Paris, Kim Kardashian a declarat că fost jefuită în camera de hotel de cinci indivizi ce purtau uniforme de polițiști.
Infractorii au amenințat-o cu pistolul, au legat-o la mâini și la picioare, i-au pus bandă adezivă pe gură și au furat bijuterii în valoare de zece milioane de dolari. Starleta nu a fost rănită sau agresată în timpul jafului. Suspiciunile că jaful a fost un alt truc pentru a atrage atenția publicului au apărut după ce a fost publicat un video cu Kim, realizat imediat după presupusul jaf. Vedeta nu avea urme la încheieturile mâinilor, deși a susținut că a fost legată cu coliere din plastic pe care a reușit să le scoată după ce a tras cu putere de ele. De asemenea, în filmulețul publicat, Kardashian este observată vorbind la telefonul pe care l-a declarat furat.
Pe 25 octombrie 2016 Kim Kardashian a retras plângerea depusă la poliție, ceea ce a alimentat și mai mult suspiciunile unui jaf fals.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
24 Septembrie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod