Lindsay Lohan încurajează femeile care abia au născut să își accepte corpul și să nu pună presiune pe ele

Într-o lume în care presiunile societății dictează adesea standarde de frumusețe și imagine corporală, celebrități precum Lindsay Lohan fac un pas în față pentru a le contesta.

Recent, Lohan și-a împărtășit cu sinceritate părerea despre recuperarea postpartum și acceptarea corpului după naștere. Mesajul ei reflectă o încurajare în rândul mamelor de a-și îmbrățișa corpul și de a acorda prioritate dragostei de sine și nu așteptărilor societății.

Lindsay Lohan spune că nu este îngrijorată să revină la corpul ei de dinainte de a deveni mamă


Lindsay Lohan a născut în iulie 2023 un băiețel pe nume Luai. Vedeta alături de soțul ei, Bader Shammas, au devenit părinți pentru prima dată. Cuplul este împreună din 2020.

Lindsay Lohan spune că se pune o presiune prea mare asupra femeilor din cauza corpului lor după naștere.
Cu toate acestea, în ciudat acestei presiuni de a reveni rapid la fizicul ei de dinainte de bebeluș, Lohan alege să acorde prioritate călătoriei sale de recuperare.

Într-un interviu pentru Bustle, ea a subliniat faptul că se pune prea mult accentul pe siluetele trase prin inel de la Hollywood, dar a militat pentru importanța răbdării și a acceptării de sine.

"Toată lumea devine atât de slabă acum. Simt că totul se întoarce mereu în cerc din nou, așa că acesta este acel moment și acesta va trece. Dar se pare că există presiune.", spune Lohan referitor la epoca Ozempic.

Standardele nerealiste de frumusețe nu ajută femeile care abia au născut


Călătoria lui Lohan către acceptarea corpului nu a început peste noapte.

Într-o postare pe Instagram, ea și-a expus transformările postpartum, exprimându-și mândria de a rezista tuturor schimbărilor produse de sarcină și de după aceasta. Având lenjerie postpartum și un sutien sport, ea a radiat încredere și bucurie în timp ce a îmbrățișat experiența transformatoare a maternității.

Mesajul ei a rezonat profund cu multe femei care s-au confruntat cu presiuni similare pentru a se conforma standardelor de frumusețe nerealiste. În loc de critici, ea a primit comentarii măgulitoare despre aspectul ei fizic.

Lindsay Lohan alături de soțul ei, Bader Shammas

 

Prioritatea ei este copilul


Lohan a adăugat că era "atât de atașată" de fiul ei, încât ultimul lucru pe care îl avea în minte a fost să se antreneze pe o bandă de alergare.

"Simt că punem atât de multă presiune pentru a arăta bine într-un timp atât de scurt"
, a spus Lohan, adăugând că femeile sunt "atât de frumoase" după naștere.

Într-un interviu recent pentru People, tânăra de 37 de ani a mai spus că își petrece cea mai mare parte a timpului cu fiul ei.

"În acest moment îi place să stea afară și să se plimbe, așa că încerc să-l scot afară cât pot de mult pentru că îi place să privească în jur"
, a spus Lohan.



Sursă: bustle/ brightside/ businessinsider/ people
26 Martie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod