Angelina Jolie

Locuința de serviciu pe care a folosit-o Angelina Jolie: Vedeta a stat două luni în această vilă pentru a lucra la noul ei film

Obișnuită cu luxul, Angelina Jolie are pretenții serioase și când stă într-o locuință de serviciu. Această vilă de 2,5 milioane de dolari a fost pe placul ei!

Așa cum îți poți lesne imagina, nu-i deloc ușor să lucrezi cu o vedetă de talia Angelinei Jolie. Trebuie să-i pui pe masă un rol bun, care să-i placă, și o sumă considerabilă care să o facă să semneze un contract. Dar asta nu-i tot: sunt o mulțime de clauze și de detalii de pus la punct înainte de o colaborare cu actrița americană, iar printre altele, dacă filmările durează destul de mult și au loc într-o zonă îndepărtată de oraș, trebuie să-i pui la dispoziție o locuință pe măsura pretențiilor ei.

Și Angelina Jolie are pretenții, nu glumă!

Stând într-o casă în valoare de 25 de milioane de dolari, situată într-o zonă selectră de pe dealurile din împrejurimile Los Angelesului, e normal ca actrița să accepte doar o locuință pe măsura standardelor sale. Iar cea pe care a primit-o pe perioada filmărilor din New Mexico pentru cel mai recent film al ei este, evident, o casă superbă.

Angelina Jolie a stat într-o locuință închiriată în cele două luni în care a lucrat în preajma orașului Albuquerque pentru thriller-ul "Those Who Wish Me Dead", regizat de Taylor Sheridan.
Vedeta în vârstă de 44 de ani a ales locul perfect pentru a se relaxa împreună cu copiii ei după zilele în care petrecea 12 ore pe platourile de filmare: proprietatea de 550 de metri pătrați a fost folosită pentru filmările la serialul "Breaking Bad", scrie Daily Mail.

Cu patru dormitoare și cinci băi, plus una de serviciu, casa are o curte de 8.100 de metri pătrați plină de verdeață, pereți din sticlă, un living decorat cu stil, bucătărie modernă cu aparatură de ultimă generație și o sufragerie încăpătoare, aceasta a fost locuința de serviciu ideală pentru Jolie.
Pe lângă piscina exterioară imensă în care copiii ei s-au distrat în voie, actrița a mai avut la dispoziție jacuzzi, bucătărie exterioară, o zonă de servire a mesei pe terasă și o cabană - o construcție mică lângă piscină, destinată relaxării la aer.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iulie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod