Angelina Jolie

Locuința de serviciu pe care a folosit-o Angelina Jolie: Vedeta a stat două luni în această vilă pentru a lucra la noul ei film

Vila în care Angelina Jolie pe perioada filmărilor a stat două luni este acum de vânzare cu 2,5 milioane de dolari


Locuința fructifică perfect priveliștea superbă a Munților Sandia. Angelina și-a adus aici copiii - Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (15 ani), Shiloh (13 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani) - și au mers la cumpărături după ce au călătorit cu un an avion privat, apoi "s-au refugiat" pe proprietatea liniștită din apropiere de Albuquerque.
Daily Mail a obținut câteva imagini în care Jolie și copiii apar în timp ce cumpărau jucării și echipament de tenis, în timp ce un bodyguard cumpăra o pasăre dintr-un magazin local de specialitate.

În zilele în care Angelina filma pentru rolul expertei în supraviețuire Hannah alături de colegul ei de distribuție Nicholas Hoult, copiii au stat mai mult în casă, fiind în grija bonelor și asistenților pe care vedeta i-a angajat.

Ea a fost fotografiată pe platoul de filmare cu un machiaj abundent. Între filmări, Angelina și-a dus copiii să mănânce sushi, dar i-a dus și la Los Angeles pentru a-l vedea pe tatăl lor, Brad Pitt, cu care actrița se află în faza de finalizare a custodiei după divorț.

Casa în care actrița a locuit temporar este una dintre cele mai impozante din Albuquerque. Echipa care a creat design-ul a fost inspirată de Christian Liaigre, arhitectul celebru care a lucrat pentru Calvin Klein, Karl Lagerfield și hotelul The Mercer.
Totodată, interiorul a putut fi văzut în serialul "Breaking Bad".

Cu o valoare de piață de 2,47 milioane de dolari, vila este acum de vânzare, sarcină de care se ocupă agenția imobiliară Keller Williams Realty, cu sediul în Austin, Texas, Statele Unite.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iulie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod