Meghan Markle, făcută de râs pe Instagram după prima apariție publică cu bebelușul Archie: „Nu știe să-și țină copilul“

Spre deosebire de Meghan, aflată la început, Kate Middleton este o mamă experimentată

Din fericire, mai sunt și persoane înțelegătoare, iar câteva i-au luat apărarea ducesei. Una dintre ele chiar a mărturisit că nu este o admiratoare: "Sincer n-o plac deloc pe fata asta, dar nu puteți s-o atacați doar pentru că nu-i profesionistă în ținerea copilului. Încă e la început și toate ne-am ținut ciudat copilul cândva", a scris ea. "Acasă poate că o fi mai naturală, dar probabil că încerca să-și apere copilul de obiectivele camerelor și de părerile altora.

Bănuiesc că nimeni nu poate privi din punctul ăsta de vedere, de vreme ce sunteți toți părinții perfecți", "i-a înțepat" ea.

"E foar o mamă nouă. Terminați cu acuzațiile astea prostești! Dumnezeule!", a scris altcineva, cerând mai multă înțelegere.

Altă utilizatoare a rețelei a subliniat că mulți părinți aflați la început în această experiență au dificultăți în a-și ține bebelușii corect. "Sunt multe alte mămici care nu știu luni de zile cum să-și țină bebelușii, e un proces care se învață, dați-i un răgaz", a scris ea.
"Cei din familia regală sunt și ei oameni"
, a adăugat.

Altcineva a găsit o asemănare cu Meghan: "E mama nouă care trebuie să-și țină bebelușul. Eu am pățit la fel în primele trei luni."

Meciul de polo călare a fost prima apariție publică a familiilor prinților Harry și William după nașterea lui Archie. A fost, de asemenea, și un prilej pentru o rară întâlnire între Meghan Markle și Kate Middleton în afara obligațiilor regale la care participă toată casa regală a Marii Britanii.

Participarea prinților Harry și William la meciul de polo călare era cunoscută, însă nu s-a știut că aceștia vor fi urmăriți de soțiile și de copiii lor, notează cotidianul Daily Mail.

După terminarea partidei, Prințul Harry a venit imediat spre soția lui și și-a mâmgâiat ușor fiul, dar a avut grijă să nu o îmbrățișeze prea strâns pe Meghan fiincă era transpirat, relatează ziarul citat.

După nașterea lui Archie, Meghan Markle a revenit repede la programul obișnuit și a avut mai multe apariții publice, cea mai recentă fiind cea de săptămân trecută la turneul de tenis de la Wimbledon, unde a asistat la un meci disputat de Serena Williams, păzită de bodyguarzi.

Prezența sa nu a scăpat nici atunci de comentarii dure, ducesa fiind criticată pentru că a purtat jeanși, gest considerat nepotrivit pentru un membru al familiei regale care participă la un asemenea eveniment, dar și pentru că bodyguarzii le-au interzis spectatorilor să o fotografieze. Interdicția a fost cu atât mai excesivă cu cât i-a fost aplicată și fostei campioane mondiale Sally Jones (64 de ani), nu doar unui fan care se apropiase de sectorul ducesei pentru a o fotografia cu telefonul mobil.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod