Meghan Markle și Kate Middleton, pline de riduri: Cum arată ducesele îmbătrânite cu FaceApp

Mai multe imagini amuzante, realizate cu ajutorul aplicației FaceApp, ni-i arată pe ducii de Cambridge și de Sussex cu chipurile pline de riduri.
De câteva săptămâni, Instagram-ul este plin de imagini cu vedete îmbătrânite. Toată lumea se distrează când se joacă cu FaceApp, aplicația controversată care poate schimba sexul persoanelor din fotografii și care poate întineri sau îmbătrâni automat chipurile.

Nici măcar familia regală n-a scăpat de filtrul de îmbătrânire, astfel că pe contul de Instagram intitulat meghanmarkle_arabic au fost încărcate mai multe imagini amuzante ale ducilor de Sussex și de Cambridge. Obișnuiți cu prezențele lor impecabile, acum le putem vedea pe Meghan Markle (38 de ani) și Kate Middleton (37 de ani) așa cum ar arăta când ar fi bunicuțe, cu chipurile brăzdate de riduri.
Prinții William și Harry sunt și ei îmbătrâniți, dar par să se țină bine: William nu s-a schimbat mult, iar Harry pare copia fidelă a tatălui său, Prințul Charles.

Imaginile au provocat frenezie pe rețeaua de socializare, mulți fiind de părere că membrii familiei regale britanice arată bine chiar și după "tăvălugul" FaceApp. "Tot arată perfect!", a scris cineva. Altă persoană a scris despre Meghan Markle: "Arată ca Prințesa Margaret!".

Cineva a observat, însă, că Ducesa de Cambridge este prea îmbătrânită, relatează Daily Mail: "De ce i-ați făcut atâtea riduri lui Kate?".
Altcineva a scris: "Kate este frumoasă, ea nu va arăta niciodată așa."

Provocarea care însoţeşte aplicaţia, #faceappchallenge, necesită descărcarea programului de editare a pozelor şi folosirea filtrului de "îmbătrânire". Utilizatorul poate publica apoi chipul "zbârcit" pe rețelele de socializare, ca să se distreze toată lumea.

După ce hashtag-ul #faceappchallenge a devenit viral, Joshua Nozzi, un dezvoltator de software, i-a avertizat pe oameni să aibă grijă cu FaceApp, pentru că aplicaţia preia imediat pozele fără aprobare.
Unele publicaţii au distribuit afirmaţiile lui, astfel stârnind panică în rândul utilizatorilor.

Îngrijorările au luat amploare când oamenii au observat că aplicaţia este rusească. "Aplicaţia pe care tu o descarci de bună voie şi îi permiţi acces la datele feţei tale este deţinută de o companie cu sediul în Saint-Petersburg, Russia", a scris pe Twitter jurnalistul Charlie Warzel, de la The New York Times.

Potrivit termenilor şi condiţiilor de utilizare, când o persoană foloseşte aplicaţia, FaceApp primeşte accesul "global, etern şi irevocabil" la galeria foto a telefonului.
Totuși, fiecare aplicaţie prezentă pe piaţă beneficiază de acest acces.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod