Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, la masă în familie: Imagini de colecție cu cele 4 generații ale „clanului“

Familia Douglas care include patru generații, de la bătrânul Kirk Douglas (102 ani) până la micuța Lua (20 de luni), s-a strâns la masă, într-o reuniune memorabilă.

În mod sigur mai au nevoie de niște scaune: când "Clanul Douglas" se reunește, orice fotograf are serios de lucru pentru a-i prinde pe toți membrii familiei în poze. Michael Douglas (74 de ani) și Catherine Zeta-Jones (49 de ani) au pus duminică masa în grădina casei lor din Beverly Hills, invitând toate cele patru generații ale familiei Douglas. Au fost prezenți și copiii cuplului, Dylan, în vârstă de 19 ani, și Carys, în vârstă de 16 ani.

În centrul atenției tuturor s-au aflat cel mai în vârstă membru al familiei, legendarul actor Kirk Douglas, ajuns la 102 ani, și soția sa, Anne, în vârstă de 100 de ani, dar și cel mai tânăr membru, Lua Izzy, în vârstă de un an și opt luni.

Atât Michael, cât și fiul său, Cameron, în vârstă de 40 de ani, tatăl micuței Lua Izzy, au postat mai multe imagini pe Instagram.

Cu numeroasele tatuaje la vedere, Cameron, cel mai mare fiu al lui Michael și al fostei lui soții, Diandra Luker (63 de ani), a pozat lângă partenera lui și mama fetiței, Vivianne Thibes (41 de ani), actriță și profesoară de yoga.

După anii mai tulburi, Cameron pare să fi scăpat de tentațiile periculoase după ce a stat șapte ani în închisoare pentru trafic de droguri. El a fost condamnat în 2010 la cinci ani de închisoare pentru trafic de crystal meth și posesie de heroină.
Sentința aproape i-a fost dublată când a fost prins în timp ce încerca să le vândă unor deținuți medicamente care se prescriu numai cu rețetă, notează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod