Run, Forrest, Run! Cum arată acum actorul care l-a jucat pe copilul Forrest Gump

Michael Humphreys, fostul copil actor care l-a interpretat pe Forrest Gump, are multe în comun cu celebrul său personaj. El s-a înrolat în armată și a participat la o cursă de alergare.

"Run, Forrest, Ruuuun!" - mai ții minte strigătul ăsta cu care micul Forrest era îndemnat să scape de urmăritorii lui și scena superbă care a urmat, când puștiul care abia putea să meargă normal o rupe la goană și aleargă de nu-l mai poate prinde nimeni din urmă? Ei bine, copilul a alergat mult și bine, a trecut prin multe întâmplări și s-a descurcat în viață, atât pe marele ecran, cât și în afara lui.

Michael Conner Humphreys, cel care l-a întruchipat perfect pe micul Forrest Gump, a vorbit pentru The Sun despre viața lui după experiența cinematografică de succes.

"Unii oameni cred că arăt ca Tom Hiddleston, iar el e în cărți să devină noul Bond. Ar fi interesant. Sunt deschis la multe lucruri", se oferă el.

Humphreys a studiat Relații Internaționale în facultate și spune că i-ar plăcea să lucreze într-un film cu spioni.  Chiar se vede în rolul unui personaj negativ într-o producție din seria Bond. Dar asta ar fi cam greu acum, pentru că, din păcate, după succesul din "Forrest Gump", actorul american în vârstă de 34 de ani a intrat într-un con de umbră.
El pune această sincopă pe seama faptului că Hollywood nu este cel mai bun loc în care un copil să crească sănătos.

Asemenea personajului său celebru, Humphreys s-a înrolat în armată, unde a primit porecla... Gump. Dar asta n-a fost singura lui legătură cu filmul. Ca și Forrest, a servit în același corp de armată în care a fost înrolat și Elvis Presley, fiind detașat în Germania, ca și Regele Rock 'n' Roll-ului care apare în film. "E amuzant câte legături cu viața lui Forrest am găsit în mine.
O fi destinul? Ceva a făcut ca aceste coincidențe să se întâmple"
, se întreabă el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod