Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de mai bine de 10 ani. Scientologia e de vină?

Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, are o relație aproape inexistentă cu celebrul actor, adept al Bisericii Scientologice.

Tom Cruise are trei copii. Connor Cruise și Isabella Cruise sunt cei doi copii pe care îi are cu fosta sa soție, Nicole Kidman. I-au adoptat pe Isabella și Connor când erau căsătoriți. Actorul are un singur copil biologic: fiica sa, Suri, împreună cu cealaltă fostă soție, Katie Holmes.

Tom Cruise pare să fi întrerupt total legătura cu fiica sa, Suri, de la divorțul său de Katie Holmes. În prezent, Suri locuiește cu mama sa în New York, Katie Holmes având custodie deplină.

Ultima dată când Suri și Tom Cruise au fost surprinși împreună a fost în vara anului 2012, când au fost într-o excursie la Disneyland.

 

Katie Holmes a divorțat de Tom Cruise pentru a o proteja pe Suri


Katie Holmes a trecut prin multe pentru a pune capăt căsătoriei ei cu Cruise, chiar folosind telefoane secrete și având întâlniri private cu avocații ei.

Ea l-a surprins cu divorțul. Mai târziu a recunoscut că Holmes a plecat "pentru a o proteja pe Suri" de anumite credințe. De menționat aici este faptul că Tom Cruise este adept al Bisericii Scientologice.

Tom Cruise și Katie Holmes și-au finalizat divorțul în doar 11 zile. Contrar așteptărilor, Cruise nu a câștigat custodia fiicei lor, Suri Cruise, în timpul negocierilor. În schimb, i s-au acordat doar drepturi de vizită. Cruise are opțiunea de a o vizita pe Suri 10 zile în fiecare lună.

 

Scientologia e de vină?


O sursă anonimă a dezvăluit că Tom Cruise are o implicare minimă în viața fiicei sale Suri. Sursa a sugerat că convingerile/ credința actorului ar putea fi un factor care contribuie la relația lor îndepărtată, dar, cu toate acestea, dacă și-ar dori, ar putea menține legătura cu ea .

"Chiar și oamenii aflați în închisoare au dreptul să-și vadă copiii.

Aceasta este pierderea lui, problema lui."

De asemenea, actrița Leah Remini, care a fost, mai demult, adept al Bisericii Scientologice, la fel ca Tom, spune că acest cult îi interzice starului să ia legătura cu propria lui fiică. "Sunt sigură că planul lui este să aștepte până când Suri mai crește pentru a o putea ademeni în Scientologie, departe de mama ei", speculează Rimini.

 

Relația complicată dintre Tom Cruise și Katie Holmes ar putea fi un alt factor pentru ruptura dintre actor și Suri


Potrivit informațiilor împărtășite cu Hollywood Life în aprilie 2019, în ciuda relației lor îndepărtate, Tom continuă să țină la Suri.

Se pare că, în ciuda dificultăților cu care s-au confruntat, dragostea lui Tom pentru fiica lui rămâne neschimbată. S-a menționat atunci că Tom nu a plănuit niciodată această înstrăinare când și-a întemeiat o familie cu Katie. El speră să-și repare relația în viitor.

Totuși, relația nemenținută dintre Katie și Cruise rămâne unul dintre motivele pentru care Suri este deconectată de tatăl ei.

Se pare că Tom Cruise nu va avea niciun cuvânt de spus în ceea ce privește locul în care va merge Suri (în vârstă de 18 ani) la facultate.

Deși Tom nu a fost implicat în deciziile privitoare la educația lui Suri, el va acoperi taxele ei de școlarizare, așa cum s-a convenit în acordul său de divorț cu Holmes.

 

Sursă: brightside/ adevarul/ filmnow
Foto: hepta

17 Aprilie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod