Vedete Hollywood: Grasele anului 2011

Te-ai îngrăşat două kilograme în ultimele săptămâni? Stai liniştită. Se întâmplă şi la case mai mari. Nici vedetele nu stau prea bine la capitolul siluetă. Sau cel puţin nu toate. Iată câteva exemple care nu au ţinut cont de sfaturile nutriţioniştilor şi au luat în greutate în acest an.
1 din 6

Jennifer Love Hewitt, cu celulita la plajă


Cunoscută în special din filmele "Ştiu ce-ai făcut astă vara!" şi "Mesaje de dincolo", Jennifer a fost fotografiată recent de către paparazzi pe plajă. Spre uimirea tuturor, corpul care a făcut-o dorită de mii de bărbaţi pare a fi de domeniul trecutului. Fotografiile arată o femeie cu forme dolofane şi plină de celulită.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ale pe 4 Mai 2012, 01:46
    Jessica Simpson, o vedetă cu mari probleme de greutate

    DACA V-ATI UITA MAI BINE, JESSICA NU E GRASA...CI DOAR INSARCINATA...DIN CATE STIU EU A NASCUT DE RECENT..... CU SAU FARA KG IN PLUS...CU SAU FARA CELULITA SI " COLACEI " PE BURTA.... RAMAN ORICUM FRUMOASE.... :)

    0
    1

  • serena pe 22 Ian 2012, 21:38
    ei si....?

    Ce daca au cateva kg in plus,in sfarsit femei celebre care se confrunta cu problema oricarei femei,kg in plus!Se vor reface ele ca au cu ce,mai greu de noi...nu-mi plac criticile acestea fara valoare pe un site cu si despre femei,ne invatam odata si odata sa fim un pic mai unite intre noi fetele si sa nu ne mai roada invidia pe la toate incheieturile....?

    1
    0

  • ghalexandra pe 21 Iul 2011, 22:08
    frumoasee

    hai frate!!! pe mine chiar m-a deranjat acest articol ca sunt vedete care le simpatizez. Christina Aguilera este preferate mea si are o voce superba, chiar imi pare rau ca lumea o face grasa, dar trece printr-o perioada grea. si jennifer love hewitt este absolut superba!!

    4
    5

  • doina pe 20 Iul 2011, 18:26
    .........

    nu stiu despre celelalte dar fotografia cu jennifer love hewitt este facuta prin 2009 dupa ce nascuse nu este de anul asta.intre timp a slabit si arata la fel ca inainte.dar oricum articolul este bun avand in vedere ca multe dintre noi santem frustrate cand vedem cat de "perfecte" sant aceste vedete in unele poze.te simtzi altfel cand vezi ca niste persoane cu posibilitati infinite de a se intretzine arata in felul acesta.unele dintre noi nu ne permitem sa cheltuim prea mult pe imaginea noastra.bun articolul

    7
    1

  • Veronica pe 20 Iul 2011, 11:05
    apreciez articolul

    Eu apreciez articolul. Nu consider ca e critica la adresa vedetelor. Din contra, asta le face mai simpatice si mai atragatoare! In fond, fiecare om are cate un mic defect...doar photoshop-ul creeaza iluzii! Asa vad adevarul si ma simt confortabil..... timpul trece peste toti, importanta este atitudinea!

    12
    4

  • onutta21 pe 20 Iul 2011, 10:52
    salut

    nu ar trebui sa aiba celulita la cati bani au ...sa fim sincere sunt atatea metode de a o combate ....bani sa fie si pe le nu le putem plange ca nu au bani

    9
    6

  • Ela pe 20 Iul 2011, 09:48
    articole Eva

    Nu stiu cine scrie articolele sau cine alege titlul unuia. Din ceea ce stiu eu, EVA este un site pentru femei. Daca unele sunt mai plinute sau altele mai slabe, toate sunt femei si cred ca orice publicatie sau site pe acest domeniu ar trebui sa publice articole care sa ridice moralul, sa ajute acea comunitate, sa aduca solutii. Altfel este doar un tabloid pe care il ridici de la coltul strazii si il arunci in 5 minute. Este scopul EVA acela de a face bani din pulicitate si atat? Am observat foarte multe articole pe tema grasilor si graselor. Pe cine intereseaza?

    14
    2

  • Ellenna pe 20 Iul 2011, 09:35
    jenifer love hewit

    mie nu mi se pare ca ar fi grasa :P Intotdeauna a fost putin mai mare in solduri :P Cat despre celulita. Nu e singura care are :) deci .. :-j.

    13
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod