Facebook Twitter Comenteaza
Forever Crazy – 'bijuteria' cabaretului parizian aduce cele mai noi tendinte in moda si muzica pe scena de la Bucuresti!
Considerat spectacolul 'bijuterie' al legendarului cabaret 'Le Crazy Horse Paris', show-ul Forever Crazy cuprinde o selectie a celor mai bune momente prezentate in show-urile Le Crazy de-a lungul timpului.
Spectacolele Le Crazy, inspiratie pentru cei mai mari artisti ai lumii!
Considerat drept unul dintre cele mai seducatoare show-uri de cabaret din lume, Le Crazy Horse Paris, cunoscut sub numele de Le Crazy, a fost dintotdeauna un adevarat magnet pentru celebritati, nenumarati artisti precum Salvador Dali, Jean-Paul Gaultier si chiar Marilyn Manson trecand adesea portile celebrului cabaret
Crazy Horse Paris aduce in premiera la Bucuresti cel mai cunoscut show de cabaret: Forever Crazy!
Crazy Horse Paris, cunoscut in lumea intreaga sub numele de Le Crazy, prezinta in premiera la Bucuresti spectacolul Forever Crazy, intr-o serie de patru show-uri exclusive ce se vor desfasura la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center Bucuresti. Seria de evenimente este organizata de Amphitrion si va avea loc in perioada 23 – 26 mai 2013.
Le Crazy sarbatoreste 62 de ani de istorie pe scena de la Bucuresti!
Cel mai renumit spectacol de cabaret din lume, Le Crazy Horse Paris, cunoscut sub numele de Le Crazy, va sarbatori in luna mai pe scena de la Bucuresti 62 de ani de istorie cu un spectacol impresionant - Forever Crazy. Show-ul Forever Crazy va avea patru reprezentatii la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center, in perioada 23 – 26 mai, evenimentul fiind organizat de Amphitrion.
Biletele pentru spectacolul Forever Crazy de la Bucuresti s-au pus in vanzare!
Crazy Horse Paris, cunoscut si sub numele de Le Crazy, creatorul celor mai renumite si senzuale show-uri de cabaret din lume, prezinta pentru prima data la Bucuresti spectacolul Forever Crazy, o serie de patru show-uri exclusive ce se vor desfasura la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center.
Nasterea unei muze: dansatoarele Le Crazy, intre legenda si fantezie
Artistele Crazy Horse Paris au fost de-a lungul timpului muze pentru artisti consacrati, dar si pentru milioanele de spectatori ce au trecut pragul show-urilor live marca Le Crazy. Prezenta dansatoarelor pe scena celui mai senzual cabaret din lume implica pe langa talentul iesit din comun, trasaturi sarmante unice ce dezvaluie o frumusete si o carisma inconfundabile, cat si ore intregi de pregatire intensa si multe secrete de frumusete si stil ce rar au trecut de cortinele Le Crazy.
RECOMANDA PRIETENILOR