Facebook Twitter Comenteaza
Cum alegi cea mai bunaƒ cafea
Placerea pe care o regasesti intr-o ceasca de cafea cu un gust perfect este unica. Cu atatea oferte in jur, cum poti sa descoperi cea mai buna cafea? Cunoscatorii folosesc cateva criterii de baza cu care nu dau niciodata gres - aceste trucuri te vor ajuta sa alegi intotdeauna o cafea de calitate.
La vremuri noi, obiceiuri vechi
Nu mai putem ieși în parcuri, nu mai putem merge la o cafea sau la o pizza în oraș, nu mai putem merge la o bere la terasa din cartier, nu mai putem sta pe banca din fața blocului cât se dau copiii în leagăn, nu mai putem ieși la alergat prin parc, nu mai putem merge la sală, nu mai putem merge la piață să ne alegem legumele cu mâna noastră, dar sunt sigură că tot găsim ceva bun de păstrat din tot ce făceam fără nicio restricție până acum! Sunt absolut convinsă că există părți bune și în situația de față, trebuie doar să ne liniștim ca să le vedem.
Ți-e dor de ieșirile la cafea? Învață să faci acasă cele mai bune cafele: 3 rețete celebre
Câteodată mi se pare că suntem atât de grăbiți, atât de agitați și preocupați de griji și probleme încât uităm să trăim. Viața este un maraton care începe în fiecare dimineață devreme și se încheie noaptea târziu. Câteodată nici nu mai putem face diferența între zile. Toate parcă sunt la fel, de la cap la coadă, și de obicei ne concentrăm asupra momentelor mai puțin plăcute, care ne rămân în minte și reușesc să umbrească clipele frumoase.
Bucuriile de care nu aveam habar
Treceam prin piață aproape zilnic. Poate nu treceam duminica, dar treceam sigur de luni până vineri, după ce-mi lăsam copilul la școală. Chiar și iarna. Nu aveam mare lucru de văzut iarna, mai auzeam niște frânturi de conversații, mai auzeam niște poezii din popor, dar găseam sigur ceva de luat. Abia așteptam primăvara cu alaiul ei de... verdețuri.