Facebook Twitter Comenteaza
Beneficiile uleiului de corp pentru femei
Încă din cele mai vechi timpuri, femeile și-au dedicat timpul și resursele materiale pentru a-și îngriji pielea și pentru a o menține cât mai sănătoasă, mai hidratată, mai suplă și mai strălucitoare.
Cum să foloseşti corect uleiul pentru bebeluşi ca să-ţi hidratezi pielea. 7 reguli
Pielea ta este la fel de importantă ca cea a bebelușului tău. De aceea, trebuie îngrijită corespunzător și hidratată pentru ca procesul de regenerare să aibă loc și să prevină îmbătrânirea prematură a acesteia.
Uleiul de corp a fost folosit de catre femei în ritualurile de înfrumusetare înca din cele mai vechi timpuri si în mai multe scopuri.
Uleiurile de corp destinate îngrijirii bebelusilor sunt foarte populare în aproape toate culturile lumii, datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera.
Hidratarea este esentiala pentru sanatatea pielii, indiferent daca vine din interior sau din exterior. Supletea, elasticitatea si catifelarea unei pieli sanatoase pot fi obtinute numai printr-un echilibru perfect între o alimentatie sanatoasa, un consum optim de lichide si prin îngrijirea pielii cu ajutorul produselor cosmetice.
Uleiurile pentru bebelusi sunt produsele cosmetice preferate ale tuturor mamicilor. Acestea pot fi folosite pentru a calma pielea iritata din zona scutecului, pentru a calma iritatiile sau pe întregul corp, pentru a hidrata pielea si pentru a-i conferi suplete si catifelare.
Uleiul de corp este adesea utilizat pentru mentinerea sanatatii pielii bebelusilor. Acesta se foloseste în situatii diverse, de la masajul obisnuit din primele luni de viata pâna la hidratarea pielii sensibile a micutilor dupa îmbaiere.
Primele luni de viata ale bebelusilor sunt întotdeauna extrem de solicitante pentru întreaga echipa de parinti, bunici, matusi, unchi, verisori mai mari, vecini si prieteni de familie care se afla în jurul lor, încercând tot timpul sa le faca pe plac si sa le smulga zâmbete si gângureli.
Proaspetii parinti au întotdeauna îndoieli cu privire la priceperea lor în aceasta calitate, la cunostintele lor în ceea ce priveste îngrijirea celor mici. Multi dintre ei nu sunt siguri daca bebelusii manânca prea mult sau prea putin;
Pielea copiilor are nevoie de îngrijiri speciale, la fel cum ei au nevoie de toata grija si atentia noastra, a adultilor. De la necesitatile primordiale precum hranirea sau hidratarea, la mici rasfaturi sanatoase precum masarea pielii cu uleiuri care stimuleaza circulatia sângelui
Pielea sensibilă a bebeluşilor are nevoie de atenţie specială şi de o îngrijire corespunzătoare. Predispoziţia la a dezvolta iritaţii, eczeme sau dermatite o transformă într-o adevărată bijuterie în ceea ce priveşte îngrijirea
Reprezentantele sexului frumos si-au dorit dintotdeauna sa atraga atentia prin trasaturile si naturaletea lor irezistibila, iar frumusetea este acum la îndemâna oricui, la fel de usor de procurat precum uleiul pentru bebelusi.