Facebook Twitter Comenteaza

Destinatii ideale pentru luna de miere

Voi doi, un bilet si orizontul.
Nimic nu se poate compara cu luna de miere si de aceea este bine sa
cunosti cele mai frumoase destinatii pentru aceasta perioada din viata ta.
Eva.ro iti este alaturi si iti ureaza "Distractie placuta".
  • Jamaica
    Plajele cu nisip fin ca pudra, apele albastre, muntii de un verde incredibil si cascadele stralucitoare te pot face sa crezi ca esti in paradis.
  • Mexic
    Mexico City este al treilea oras ca marime din lume, doar Tokio si New York intrecandu-l. Multe din lucrurile considerate traditionale pentru Mexic au fost create in Guadalajara.
  • Nepal
    Nepal este o tara ce nu are iesire la mare, fiind localizata in Sudul Asiei. Ajuns aici, poti spune ca te afli undeva pe acoperisul lumii.
ALTE DESTINATII
Bahamas
Apa marii din apropierea tarmurilor este mica, recifurile de corali de culori diferite se vad cu ochiul liber datorita limpezimii apei, baza hoteliera este diversa, iar agrementul bine dezvoltat.
Costa Rica
Orice cuplu de tineri casatoriti poate petrece clipe de neuitat in acest univers idilic. Insula este nestemata Amercii Centrale, o oaza de liniste printre vecinii sai zgomotosi, un rai ecoturistic.
Cuba
O luna de miere in Cuba este ratata daca nu veti vizita in primul rand Havana, apoi Varadero, cea mai importanta statiune turistica a tarii, unde se afla si cea mai frumoasa plaja, sau Santiago de Cuba, un oras impresionant si vechi aflat in estul tarii, dar si multe alte destinatii.
Republica Dominicana
Republica Dominicana este una dintre cele mai fascinante tari ale Caraibelor. Ea detine plaje cu nisip fin si alb ce stralucesc in soare, munti cu ape si cascade spectaculoase, mangrove ce rasar din mlastini, paduri ce ajung la nori, zeci de specii de copaci ce coloreaza aerul cu petalele florilor, 218 specii de pasari ce isi inalta trilurile, balene ce vin pe plaja Bahia de Samana; pentru imperechere.
Oricine viziteaza Egiptul gaseste intotdeauna ceva care sa-l atraga. Marea Rosie ofera oportunitati inedite pentru cei indragostiti de scufundari si sporturi nautice, iar pentru cei pasionati de arheologie si istorie, misterele unei civilizatii de 5000 de ani reprezinta impresii de neuitat.
Franta insemana secole de stralucire si rafinament la curtile marilor regi., inseamna castele si palate cu superbe gradini, inseamna viata boema, insemna colectii impresionante de arta, inseamna spectacole de lumini si fast.
French Polynesia
Mica insula Bora Bora este cea mai frumoasa si cea mai cunoscuta insula de lux din arhipelagul polinezian. Prin stingerea treptata a vulcanului Mount Otemanu s-au nascut minunate lagune si recife de coral.
Grecia
Exista multa varietate aici, fiecare insula oferind un amestec de minunatii pe care nu trebuie sa le ratati. Frumusetile Greciei nu se datoreaza numai insulelor sale ci si litoralului care se intinde de-a lungul intregii tari.
Aceasta insula plina de mister este una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume. Bali este paradis exotic, o insula tropicala cu vulcani ce au inaltimi de peste 3000 m, dar si cu plaje cu nisipuri fine si stralucitoare.
Venetia este sinonima cu romantismul. I se mai spune "Orasul indragostitilor". Venetia este un oras aparte, un amestec unic al Estului cu Vestul. Peste tot apar urmele bizantine si influentele orientale mai indepartate.
Plajele cu nisip fin ca pudra, apele albastre, muntii de un verde incredibil si cascadele stralucitoare te pot face sa crezi ca esti in paradis. De-a lungul coastei de nord a Jamaicai se intind o multime de statiuni cu plaje maiestuoase.
Kenya
Kenya insemana parcuri superbe si rezervatii la fel de frumoase in care abunda salbaticia naturii, paduri tropicale si masive muntoase impresionante, culturi tribale fascinante si o varietate uimitoare a pasarilor, un univers de neuitat.
Facand parte dintr-un grup de insule portugheze din Atlantic, Madeira te surprinde prin terasele de un verde izbitor, ce coboara in trepte spre ocean. Peisajul se schimba, de la stanci abupte la serpentine inguste si cascade, de la pesteri vulcanice si sate pitoresti pana la peisaje care iti taie rasuflarea si plaje udate de ape limpezi.
Portugalia este renumita in intreaga lume pentru: vinul de Porto, pentru cetatile sale medievale, pentru orasul Fatima - unul dintre cele mai importante orase de pelerinaj ale crestinatatii, pentru o istorie fascinanta, pentru cele doua zone insulare de un exotism aparte: Azore si Madeira, dar si pentru regiunea Algrave.
Spania
Spania reprezinta taramul unde cresteau merele de aur ale lui Hercule si de asemenea taramul care era considerat Raiul pe Pamant de arabi. Din toate timpurile, Spania a ramas in ochii necunoscatorilor o tara tesuta cu mistere.
Thailanda
Thailanda este o destinatie potrivita tuturor gusturilor, aici oricine putand practica turismul cultural, balnear, sportiv, sau citadin.
Cu statiuni superbe si cu resorturi de lux, Turcia detine un loc de top in destinatiile preferate de romani pentru petrecerea lunii de miere.
Maldive
Aici poti intalni insule salbatice sau resorturi de lux, unde totul este construit pentru desfatarea turistilor. In Maldive gasim o multime de hoteluri si vile ideale pentru petrecerea lunii de miere si ceea ce este fantastic, aici fiecare poate avea o bucatica de insula numai pentru el.
Mauritius
Mark Twain spunea ca "Mauritiusul a fost facut mai intai, apoi raiul a fost copiat dupa el" iar cei care au fost macar o data aici vor fi de acord cu scriitorul.
Seychelles
Arhipeleagul Seychelles are peste 115 insule superbe, scaldate de apele limpezi si calde ale Oceanului, fiind denumite si "bijuteriile Oceanului Indian". Aici gasim un paradis unic in lume.considerat Gradina Edenului datorita vegetatiei luxuriante, a peisajelor exotice, a rezervatiilor naturale si apelor cristaline.
Hawaii
Orice cuplu isi poate contura propriul colt de paradis in Hawaii. Muntii tasnesc direct din apele oceanului, sute de cascade invigoreaza padurile tropicale, iar lava se prelinge de pe stancile crestate direct in Pacific, in nori de abur.
aruba
Aruba este situata in Marea Caraibelor, langa coasta Venezuelei si este una din cele mai frumoase insule exotice. Se spune ca in Aruba apa marii este fabuloasa.
Barbados
Denumita si "Mica Anglie" insula Barbados pastreaza un aer "englezesc", multe din obiceiurile engleze regasindu-se si aici: ceaiul de dupamiaza si criketul. De asemenea multe sate, strazi, monumente sau parcuri au nume identice cu locuri din Marea Britanie.