Dosar Eva. Destinul unei femei frumoase: Miss Venezuela 2004, ucisă în fața fetiței sale

Monica Spear Mootz și soțul ei au fost împuşcaţi mortal de mai mulți bandiți care au rănit-o şi pe fiica lor, în vârstă de cinci ani.

A fost o săptămână neagră pentru Venezuela. Întreaga țară își plânge fiica frumoasă, cu un destin trist, retezat brutal de o mână de criminali. O femeie superbă a fost ucisă cu dispreț de niște demenți. Ce minte abjectă poate face așa ceva? Să ciuruiești cu gloanțe doi oameni tineri, frumoși și nevinovați, în fața copilului lor, și acesta rănit la picior - asta e una din faptele abominabile care te fac să crezi că acești călăi trebuie să aibă aceeași soartă cu a victimelor lor. Glonț pentru glonț, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.

Ceea ce s-a petrecut luni, pe o șosea din Venezuela, depășește chiar și "codul etic" al mafioților. Nici animalele nu ucid așa, fiarele atacă de nevoie. Dezaxații care au luat două vieți nevinovate și au rănit un copil de cinci ani au îndoliat o țară întreagă, solidară cu familiile lovite de această tragedie.

Monica Spear Mootz era un star în țara sa. Ea a devenit Miss Venezuela în 2004 şi a participat la concursul Miss Universe 2005, în Bangkok, unde a ocupat locul al patrulea.

Fosta "regină a frumuseţii", un star al serialelor soap opera, în vârstă de 29 de ani, şi soţul său, britanicul britanicul Thomas Berry (39 de ani) au fost împuşcaţi în mașina lor, pe drumul de la Puerto Cabello spre Valencia. Cei doi se aflau în vacanță și erau pe punctul de a-și reînnoda relația. Se înțelegeau atât de bine, încât regretau că se despărțiseră și petreceau din ce în ce mai mult timp împreună. Vacanța pe care ei o făceau în zona montană din vestul Venezuelei era privită de apropiații lor ca un test pentru a vedea dacă relația lor se putea reînoda la doi ani după ce ei divorțaseră.

Însă în loc de un nou început împreună, Monica și Thomas și-au găsit sfârșitul în modul cel mai absurd cu putință. Fetița lor de cinci ani, Maya, a scăpat cu viață după ce a fost rănită la un picior și este în siguranță la un spital din Caracas. Doctorii au spus că glonțul doar i-a șters piciorul, provocându-i o rană ușoară, astfel că ea nu va avea nevoie de operație. Maya va trăi însă mereu cu amintirea părinților uciși în fața ei.


O familie strivită de durere

E multă amărăciune în casa unchiului vedetei. Verișoara Monicăi, Jossie Marquez, în vârstă de 25 de ani, vorbește în fața locuinței cu un reporter de la cotidianul britanic Daily Mail. "Am sperat că această vacanță îi va ajuta să-și dea seama dacă pot fi din nou împreună. Mulți din familie, nu doar eu, ne doream să-i vedem din nou împreună. Erau un cuplu perfect. Chiar și după ce s-au despărțit rămăseseră foarte apropiați. Thomas a fost un tată fantastic și era mereu aproape de Maya. Toată familia îl iubea. O vedea în fiecare weekend, iar vacanța asta era pentru Maya", a spus ea. "Pur și simplu nu pare adevărat. Nu ne-am așteptat niciodată la așa ceva și nu putem să credem. A fost un coșmar și vrem să se termine. Nimeni nu poate crede că Monica a murit. Era o fată tare de treabă", continuă Jossie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 21 Ian 2014, 21:33
    o alta stea a urcat pe cer

    Imi pare asa rau ca a murit..am vazut-o jucand in Mi prima Ciela si mi-a placut mult..foarte substantios articolul :)

    0
    0

  • ioana pe 18 Ian 2014, 23:08
    :(

    imi pare atat de rau pentru acest cuplu ..am vazut actrita intr-o telenovela si mi-o placut foarte mult :( R.I.P (felicitari pt articol :D )

    0
    0

  • Diana pe 13 Ian 2014, 12:14
    Felicitari

    Felicitari sincere autorului articolului!! M-a impresionat pana la lacrimi acest caz si articolul a fost intradevar foarte impresionant!!

    4
    0

  • Alina pe 12 Ian 2014, 13:55
    An eye...

    An eyey for an eye makes the whole world go blind. Mahatma Gandhi

    2
    1

  • Nereida pe 12 Ian 2014, 02:22
    dinte pentru dinte

    toate aceste crime vor inceta atunci cand CRIMINALII ACESTIA VOR PRIMI CEEA CE MERITA: PEDEAPSA CU MOARTEA...SI CHIAR SI ACEST LUCRU E PREA PUTIN PENTRU MINTILE LOR IMPUTITE SI BOLNAVE!!

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod