Între Audrey Hepburn și Angelina Jolie: 60 de ani în care femeile s-au schimbat

Dosarele Eva / 15.06.2014

Dosar Eva. În anii '50, femeile mâncau friptură fără restricții, nu mergeau la sală, dar aveau talie de actrițe. Astăzi au măsuri mai mari și înfruntă o groază de provocări.

Privind fotografiile din acele vremuri, nu-ți vine să crezi: cum reușeau femeile atunci să arate atât de bine cu atât de puțin? În 1954 feminitatea nu se bucura de atâta atenție ca acum. Doamnele n-aveau atâtea cosmetice, n-aveau atâtea informații despre sănătate, nutriție și modă, n-aveau carduri cu care să cumpere fel de fel de "produse-minune", mâncau și fumau fără restricții, dar arătau grozav. Creșteau copii, dereticau prin casă, își așteptau bărbații să vină de la serviciu sau munceau cot la cot cu ei, iar în weekend-uri, la petreceri și în vacanțe arătau splendid.


  • Gigel, luni, 22.09.2014 10:55
    Da da pe vremea aia

    actritele erau alese cu grija din categoria "exemplare de rasa" ... Audrey Hepburm, Sofia Loren, Ingrid Bergam, Katie Hepburn - ce actrite da si ce femei!! Liz Taylor alt exemplar de rasa - si se zice ca si sugea destul wisky da totusi .. Sau cea mai frumoasa femeie : Raquel Welch care si la peste 50 de ani fara operatii chirugicale Da nu va faceti griji .. si la actori stam la fel. Astia de azi sunt baietei si la 50 de ani pe cand un James Dean era "barbat" si cand avea 20 de ani... In plus si moda era mai .. feminina ! Iar cu pantofii .. pai si la noi feneile au devenit mai .. tapaligoase!! Prin 66-68 una cu pantofi 39 era cam de ras azi ... nu numa "alea" au picioru' mare da cam multe poarta 40-41

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro