Facebook Twitter Comenteaza
5 alimente delicioase pentru perioada postului
Perioada postului îți poate da bătăi de cap, dacă nu știi ce alimente să alegi. Sigur că o mâncărică de legume este întotdeauna o opțiune bună, însă ce faci când simți nevoia să consumi proteine sau, pur și simplu, vrei să mai încerci altceva?
Ce să mănânci în perioada postului? Te menții în formă și plină de energie: îmbină mișcarea cu rețetele delicioase de la Inedit.
Să încerci să mănânci echilibrat în perioada postului poate fi o adevărată provocare pentru tine, mai ales dacă vrei să fii activă întreaga zi.
 
 
Fii în formă pentru vară! 4 gustări delicioase și echilibrate
Nu mai e mult până vine vara, așa că trebuie să ne îndreptăm atenția către gustări echilibrate și mai ușor de pregătit
Cum te menții în formă și ce să mănânci când nu ai timp să gătești?
Într-o lume a vitezei, e greu să ne menținem în formă. Lipsa timpului își spune cuvântul, de cele mai multe ori. Nu-ți face griji! Există soluții la îndemâna oricui, important e să te informezi bine.
 
 
Preparate delicioase pentru femeia modernă și super-activă – rețetă inteligentă pe bază de soia
Ce mănânci când nu ai timp să gătești? Și cum îți menții silueta? Acestea sunt întrebările pe care și le adresează majoritatea femeilor active. Din fericire, există alternative rapide și sărace în calorii.
 
 
3 sandvișuri delicioase pentru oamenii activi
Atunci când ai o viață activă, știi cât de greu este să-ți menții energia. Cu siguranță ai întâlnit persoane foarte ocupate care au probleme cu greutatea sau care au o alimentație dezordonată.
O alimentație echilibrată - secretul unei vieți armonioase
Alimentația echilibrată este secretul unei vieți armonioase, fără doar și poate. Nici prea mult, nici prea puțin din niciun aliment.
Cu ce putem înlocui brânza și laptele de vacă? Avantajele băuturilor din soia, cum pot fi consumate, cât și de către cine?
Nu e ușor să ai intoleranță la lactoză, respectiv la lapte și la alimentele derivate din acesta, fiind una dintre cele mai frecvente forme de intoleranță alimentară.