10 lucruri neașteptate pe care bărbații și-ar dori ca femeile să le facă mai des în relație

10 lucruri neașteptate pe care bărbații și-ar dori ca femeile să le facă mai des în relație

Dorințele unei femei pot fi dificil de ghicit, spun unii bărbați. Cu toate acestea, și ei au anumite așteptări mai greu de intuit!
Ce își doresc bărbații de la o relație? Există sute sau chiar mii de răspunsuri diferite, în funcție de cine adresează întrebarea și cine își exprimă părerea.
Adevărul este că domnii au niște dorințe destul de simple, însă ele nu sunt întotdeauna cele la care ne așteptăm noi, femeile. Mai mulți domni au deschis un subiect de discuție pe Reddit, unde și-au lăsat sufletul să vorbească și au dezvăluit ce își doresc cel mai mult de la partenerele lor.
Ce își doresc bărbații într-o relație? Aceste 10 lucruri:

1.
Să iei decizii mai des

Mulți bărbați și-ar dori ca iubitele lor să ia mai des decizii pe cont propriu. Nu este neapărat vorba despre subiecte serioase, ci despre lucrurile simple.
Așadar, data viitoare când trebuie să hotărăști unde ieșiți la cină, ce mâncați, la ce film vă uitați sau ce rochie vei purta, ia singură decizia, fără să aștepți nicio aprobare!

2. Să primească mai des complimente

„Se presupune că noi ar trebui să ne învăluim iubitele în cuvinte frumoase, însă eu, personal, nu am avut niciodată o iubită care să îmi spună lucruri drăguțe”, scrie un bărbat. Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod