4 replici simple care îl vor cuceri instant

Poate ți-e greu să crezi, dar nu contează atât de mult cum arăți, ci mai degrabă ceea ce transmiți. Dacă nu știi ce să-i spui ca să-l cucereșți, află că misiunea e mai ușoară decât crezi.
Mergi pe simplitate în iubire, pentru că jocurile și strategiile complicate nu aduc niciodată rezultate pe termen lung. Știu că toată lumea îți spune să fii tu însăți atunci când îți place cineva, și asta pentru că naturalețea e cea mai puternică armă a ta.

Te poate ajuta mult să te gândeșți la ce fel de comportament/atitudine te atrage pe tine la un bărbat. Ce îți inspiră încredere și forță? Cu siguranță nu încercările disperate de a demonstra o teorie de care nu ai mai auzit până atunci.

Bărbații care ne cuceresc pe loc sunt cei care ne privesc în ochi atunci când își dezvăluie pasiunile, cei implicați și ușor timizi, cei în a căror privire poți vedea sinceritatea.
Iar ei au aceleași preferințe în ceea ce te privește.

Iată care sunt acele replici simple care îl vor topi pur și simplu:


1. „Îmi place la nebunie să… [activitatea ta preferată]”.

Să exprimi emoții pozitive e o calitate atrăgătoare pe care bărbații o apreciază. Atunci când vorbim despre lucrurile care ne plac, ochii noștri devin mai vii și mai strălucitori, iar circulația sângelui se întețește în zona feței, oferindu-ți o strălucire „sănătoasă”. Nu doar că transmiți optimism și emoții pozitive, ci chiar arăți mai bine în timp ce îți dezvălui pasiunile.

2.
„Simt că te cunosc dintotdeauna.”

Dacă aveți o conversație interesantă, nu strică să-i spui aceste cuvinte care intensifică și mai mult conexiunea dintre voi. Astfel îi confirmi că te simți bine alături de el și că ți-ai dori ca relația voastră să evolueze. În plus, se va relaxa în preajma ta, o condiție esențială pentru apropierea dintre voi. Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod