Bărbații care ajută la treburile casnice au un IQ mai ridicat
Dragoste & Sex · Relatii / 20.02.2020

Haideți să facem o mișcare împreună. Share-uim această constatare științifică și bărbaților pe care-i iubim, pe care-i cunoaștem, creștem, certăm și le notăm răspunsurile, pentru a le folosi împotriva lor în viitor, cum altfel?

Pentru carcotasi si macho-men, avem dovada: stiinta este de partea noastra.

Dr. Huang Wei Li din Taiwan vine sa completeze acesta afirmatie cu rezultate din studiul sau care afirma ca “barbatii care ajuta la treburile casnice in rand cu femeile sunt mai fericiti si au un grad de inteligenta mai ridicat”.

Fie vorba intre noi, asta e si un semn cat se poate de evident ca ai ales bine partenerul de viata – you go, girl!

Acum sincer, daca consortul tau are pretentii care dateaza din anii 1950, nici nu are sens sa te chinui sa-i luminezi viata, ci sa te concentrezi in a o schimba pe a ta, intr-o versiune updatata, fara el.
 
Crema unei relatii sta in comuniune, in impartit momente, dar si responsabilitati. Iar sotii care se implica cu adevarat si cu grija in viata de familie, in gospodarie, parenting, nu sunt mit urban. Ei exista! Ideea e sa crezi ca meriti mai mult, ca se poate mai bine si sa nu faci compromisuri care se strica mai repede ca o maioneza.

Implicarea in treburi casnice are beneficii notabile pentru domni
Daca partenerul tau este incantat de laudele pe care i le aduce aceasta concluzie stiintifica, poti sa-i spui si cate beneficii are implicarea lui, resimtite direct pe pielea lui, dar de care sa va bucurati impreuna.
 Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro