Ce ar trebui să te întrebi înainte de a-i trimite un mesaj fostului?


Probabil că ai fost tentată să îți contactezi fostul după ce v-ați despărțit. Chiar dacă oamenii fac acest lucru din diferite motive, ar trebui să ia în calcul același lucruri.
Îți poți pune anumite întrebări înainte de a-ți contacta fostul. Iată ce ar trebui să te întrebi înainte de a-i trimite un mesaj fostului!

Ce întrebări ar trebui să îți pui înainte de a-i trimite un mesaj fostului?


1. Merită atenția ta?


Primul lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare înainte de a-i da un mesaj fostului este dacă acest tip merită să mai primească atenția ta. Cum a rămas relația între voi când v-ați despărțit? Cu siguranță nu ai fi prima persoana care își sună fostul, după ce a umilit-o și după ce s-a purtat urât. Exact acesta este motivul pentru care ar trebui să te gândești de două ori înainte de a-i trimite un mesaj fostului.
Ar trebui să îl ștergi din memoria telefonului pentru că s-a purtat urât cu tine sau este doar o persoană bună cu care pur și simplu nu au funcționat lucrurile? Îi vei hrăni orgoliul dacă îi vei scrie sau doar veți continua o relație de prietenie?

2. Care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla?


Următorul lucru la care trebuie să te gândești este cel mai grav scenariu. Nu înseamnă că vei avea parte de un eșec complet atunci când îi trimiți un mesaj fostului, dar este o situație pentru care trebuie să te pregătești. Deci care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla? Ar putea ignora complet mesajul tău? Sau te-ar putea insulta și va răspunde într-un mod urât? În orice caz, este o reacție pe care ești dispusă să o accepți? Va fi ciudat pentru tine să te întâlnești aleatoriu pe stradă cu el, dacă nu ți-a răspuns la mesaj? Te vei simți umilită și rușinată că încerci să discuți cu el? Nu se va mai roti Pământul dacă fostul nu îți răspunde la mesaj? Te vei simți la fel ca atunci când v-ați despărțit? În cazul în care răspunsul este afirmativ, este clar că nu ar trebui să îi trimiți niciun mesaj.

3. Ce vrei să se întâmple cu adevărat?


În același mod în care ar trebui să te gândești la cel mai rău scenariu, ar trebui să te gândești și la cel mai bun rezultat posibil. Cu toate acestea, ar trebui să te gândești care ar fi cel mai bun rezultat posibil pentru tine.
Vrei ca fostul să-ți spună că s-a gândit la tine în ultima perioadă? Vrei să se întoarcă la tine și să îți declare iubire veșnică? Sau vrei să te răzbuni? Vrei să creadă că încă nu l-ai uitat astfel încât să te răzbuni pentru tot ce ți-a făcut? Sau poate vrei doar o încheiere a socotelilor. Ai nevoie de o explicație înainte de a putea merge mai departe în viață?

4. Mai simți ceva pentru el?


După ce ți-ai dat seama de ce vrei să-i scrii fostului, este timpul să-ți dai seama și dacă mai simți ceva pentru el. Îl mai iubești? Ai încercat să faci tot ce-ți stă în putere pentru a trece mai departe, dar ți-ai dat seama că este iubirea vieții tale? Poți vedea un viitor alături de el? Ești dispusă să vă rezolvați problemele și să depuneți eforturi pentru a vă reconstrui relația?

5. Te simți singură?


Poate că o altă persoană te-a rănit și ai vrea să te întorci la ceva familiar. Dar te-ai întrebat dacă îl iubești sau dacă doar te face să te simți confortabil, dându-ți acea siguranță la care tânjești de când v-ați despărțit? Poate te simți singură și îți este frică să nu mai găsești pe cineva care îți poate oferi acel confort.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod