Cum să iubești o femeie care nu știe să se lase iubită


Există unele femei care nu știu cum să fie iubite. Sunt femei care au ridicat un zid în jurul lor, care se ascund în interior.
Dar doar pentru că aceste femei nu știu cum să fie iubite, nu înseamnă că nu merită să fie iubite. Există atât de multă iubire și un potențial atât de mare în sufletul lor. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta cum să înveți să iubești o femeie care nu știe să fie iubită!

Ce ar trebui să știi dacă iubești o femeie care nu știe să fie iubită?


1. Ai răbdare


Are ziduri pentru a se proteja. Oricât de minunat și de dedicat ești, este nevoie de timp ca aceste ziduri să fie dărâmate. Nu încerca să o grăbești.
Fă lucrurile mai lent decât ai crede că este normal. Merită această așteptare, iar încercarea de a grăbi lucrurile nu va face decât să întărească zidurile pe care le-a construit în jurul inimii sale.

2. Vorbește cu ea


În cazul unei femei care își petrece cea mai mare parte a timpului în capul ei, poate fi copleșitor să încerce să iasă și să își împărtășească gândurile cu alte persoane. Dacă îi faci cunoscut faptul că te interesează ce simte și ce gândește, va începe să se simtă confortabil și în siguranță cu tine.
Trebuie să știe că gândurile sale au valoare, că ea este valoroasă. Nu o judeca pentru ceea ce spune și permite-i să fie cine vrea să fie în orice secundă alături de tine. Fiecare persoană este unică și minunată, iar prin discuțiile cu ea îi poți arăta acest lucru.

3. Sprijind-o


Are aspirații, visuri și obiective, dar nu e sigură că ești dispus să stai alături de ea și să o încurajezi. Permite-i să viseze și să îți vorbească despre acele visuri fără a-i fi frică de tine sau de faptul că vei râde de ea.
Dacă pomenește un vis al său, menționează-l mai târziu la o altă întâlnire, pentru a-și da seama că își amintești, că o sprijini și că ești dispus să îi oferi încurajările de care are nevoie. Acest lucru înseamnă și că îi oferi timpul și spațiul necesar pentru a-și îndeplini visurile.

4. Nu încerca să o completezi


Nu trebuie să fiți două jumătăți ale unui întreg. Nu ar trebui să aibă nevoie de tine pentru a o completa. Este o persoană interesantă și specială pe cont propriu.
Mai degrabă decât să aveți nevoie unul de celălalt pentru a face o ființă completă, fiecare dintre voi ar trebui să fie un individ întreg, care să fie minunat. 

O femeie care nu știe să fie iubită are multă iubire de oferit de fapt. Merită timpul și efortul pentru a-i descoperi sufletul. Iar atunci când îți va oferi în totalitate inima sa, îți vei da seama că ai făcut alegerea corectă.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod