Cuplurile cele mai fericite împărtășesc aceste valori în relație

Cuplurile cele mai fericite împărtășesc aceste valori în relație

Fericirea în cuplu pare uneori cel mai greu lucru de atins. Ne dorim atât de mult să oferim și să primim iubire, încât uităm regulile de bază. Este vorba de regulile de bun simț, care reprezintă temelia oricărei relații.
Desi foarte multe persoane au o viata fericita in aparenta, aceasta etapa ajunge sa se transforme intr-un ideal in unele cazuri. Teama, lipsa comunicarii sau lipsa timpului contribuie la lipsa implinirii. Insa cuplurile cele mai fericite au descoperit reteta!

Ele nu simt sa strige in gura mare cat de minunata este viata lor. Nu asteapta validarea altora si nu isi pun relatia in lumina reflectoarelor. Ele se bucura de timpul pretios pe care il au si impartasesc aceleasi valori.

Sunt valori pe care le-am putea numi de bun simt, pentru ca dragostea cere sa actionam intr-un mod gentil, delicat.

Ce valori impartasesc cuplurile cele mai fericite

 
Pentru a mentine dragostea intr-o relatie si pentru a avea parte de fericire mult timp, cuplurile cele mai fericite impartasesc aceste valori:

Prietenie

Prietenia este esentiala in orice relatie.
Este precum un termostat, care mentine temperatura echilibrata. Cuplurile care au o relatie sanatoasa sunt constiente ca totul pleaca de la acest aspect. Daca nu exista prietenie, relatia se poate destrama foarte usor. Prietenia nu este doar o simpla asociere intre doua persoane. Inseamna devotament, incredere si loialitate. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod