De ce atrag femeile puternice bărbații nepotriviți?


Orice femeie puternică poate recunoaște atunci când face o greșeală. Indiferent de greșelile pe care le face, știe că va învăța lecții valoroase din acestea și va merge mai departe.
Dacă ești o femeie puternică, probabil că îți dorești să ai alături pe cineva care să echilibreze și să se potrivească cu puterea ta. Vrei o persoană pe care să o iubești și în care să poți avea încredere, o persoană care să fie lângă tine și în momentele grele din viață. Vrei un partener care nu încearcă să te controleze, căruia nu îi este frică de tine. Dar din cauza puterii tale, a inimii tale mari, a altruismului tău, adesea alegi bărbații nepotriviți în viață. Bărbați care nu vor putea niciodată să te iubească la aceeași intensitate. Iată de ce atrag femeile puternice bărbații nepotriviți!

Care sunt motivele pentru care femeile puternice atrag bărbații nepotriviți?


1. Pentru că sunt altruiste


Sunt puternice și încrezătoare în propria persoană, așa că sunt în stare să iubească cu un altruism pe care mulți oameni nici măcar nu îl pot înțelege. Iubirea este un lucru natural pentru aceste femei, așa că nu fac decât să atragă bărbații nepotriviți pentru că se grăbesc să aibă grijă de oameni, indiferent dacă aceștia se poartă la fel sau nu. 

2. Pentru că sunt conduse de compasiune și de dorința de a repara


Femeile puternice nu sunt neapărat un judecător nepriceput al caracterului. Însă acestea văd cele mai bune fațete ale oamenilor și-i iubesc în ciuda defectelor lor.
De multe ori, partenerii pot profita de acest lucru. Inima unei femei puternice este destinată vindecării altora mai ales atunci când vede pe cineva care suferă. În loc de a recunoaște că este sarcina oamenilor de a se repara singuri, femeile puternice încearcă să facă tot ce pot chiar și atunci când nu este problema lor. Acestea se îndrăgostesc de bărbații nepotriviți, crezând că pot fi cele care să îi ajute. Însă nu ajung decât să sufere în cele din urmă.

3. Pentru că uneori sunt intimidante


Femeile puternice intimidează uneori neintenționat bărbații care intră în viața lor. Nu este vorba despre faptul că sunt prea agresive sau prea intense, ci că bărbații nu se simt suficient de confortabil cu propria persoană pentru a accepta o femeie care este sigură pe sine.

4. Pentru că nu sunt obișnuite cu cineva la fel de puternic


Femeile puternice atrag bărbații nepotriviți pentru că se grăbesc să fie într-o relație. Pentru că au fost dezamăgite în trecut și au impresia că trebuie să fie cu oricine, nu să aștepte persoana potrivită pentru ele.
S-au convins singure că nu există o persoană potrivită pentru ele. Trebuie doar să aibă răbdare. Există partenerul perfect pentru oricine.

5. Pentru că sunt prea independente uneori


Femeile puternice se bazează pe propriile forțe în cele mai multe cazuri pentru a reuși în viață. Bărbații nepotriviți pot crede că aceste femei par prea independente pentru o relație. Însă partenerul potrivit va ști că această independență este cea care le definește pe femeile puternice și că este o calitate, nu un dezavantaj.

6. Pentru că au învățat să se salveze singure


Femeile puternice continuă să se îndrăgostească de bărbații nepotriviți pentru că, de-a lungul timpului, au crezut că au nevoie doar de propria persoană pentru a reuși. Deși sunt incredibil de puternice și de independente, chiar și cei mai puternici oameni au nevoie de un umăr pe care să plângă uneori.

Dacă ești convinsă că nu ai nevoie de cineva sensibil, care să aibă grijă de tine, s-ar putea să îți schimbi părerea când vei întâlni partenerul potrivit.
Partenerul care să te înțeleagă cu adevărat și care să îți iubească în mod egal puterea și blândețea.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod